12 mm

Før helga strakk jeg øreflippene opp til 12 mm! :) Jeg hadde hatt 10 mm i flere måneder, så hadde lyst å strekke litt til. Skal uansett gå til 14 mm, kaaanskje 16? Fikk en kjekk pakke i posten i dag også, med pynt. Tunneller med bling (som jeg har i alle størrelser, haha), rosa silikontunneller (ja, jeg vet jeg må være forsiktig med den typen, and I plan to be) og hvite spiraler i 14 mm til neste runde ut på nyåret. Kjøpte også labret i plast, med verden minste diamantkule, haha, trodde ikke den skulle være liten, men den er litt søt. Du kan nesten se den på bildet ;) I leppa.

Pynt kjøpt på http://www.bodyjewelleryshop.com 
Søt t-skjorte fra Marie

About these ads

33 Responses to “12 mm”


 1. 1 Annki oktober 12, 2010, kl. 19:43

  Aaaaawesome =D!! Du e så nydelige!!

  Eg har åg sååå lyst men eg har forsatt litt av skrekken på at eg kanskje må sy de igjenn for at de ska krympa sjøl når den ti komme(så e leeenge te då =P)

  Å eg eeelske den siå dr syns d e den beste plassen å kjøba piercing smykker =D

 2. 2 liseliten oktober 12, 2010, kl. 19:54

  Tusen takk :D Du kan jo bare downsize’a…og ha plugger, de ser jo bare ud som store øyredobber uansett :)

 3. 3 Hannah oktober 12, 2010, kl. 19:55

  Jeg vil også ha sånne rosa silikontuneller når jeg er ferdig med å strekke! :)

 4. 4 Marte Forsberg oktober 12, 2010, kl. 20:03

  Jeg vil også strekke mer, men tror jeg er fornuftig som stopper nå :(

 5. 6 Mitthjerte oktober 12, 2010, kl. 20:06

  Herlig!!!

 6. 7 ★MK★ oktober 12, 2010, kl. 20:33

  Åå liker energien du sprer gjennom gladinnlegga dine! Hva gjør du med alle som blir for små nå da? Når begynte du å ta alle pircingene? Håper du har hatt en fin dag=)

  • 8 liseliten oktober 12, 2010, kl. 20:41

   Aaww, tusen takk! Håper du også har hatt en fin dag! :) Jeg tenker å beholde et par i hver størrelse, i tilfelle jeg vil downsize’e. Muligens jeg selger/gir bort resten. Jeg tok min første piercing som 13-åring! Faktisk den i leppa ;) Så den er 14 år gammel! Shiiiit jeg er gammel…Alltid vært betatt av piercinger :)

 7. 11 Pernille oktober 13, 2010, kl. 00:37

  kan jeg spørre hva som står i tatoveringen på håndleddet ditt? :)

 8. 13 Sandra Jeanette oktober 13, 2010, kl. 02:11

  Utvidde hull er faktisk bare fint når det ikke blir for utvida! Så bare ikke overdriv ;) Det er veldig søtt som du har det nå!

  Har forresten lik t-sjorte som deg, bare i hvit. Kjøpte den på New Yorker i Berlin. Hvor er din fra egentlig? Jeg vil så ha en New Yorker butikk til Stavanger!!

  • 14 liseliten oktober 13, 2010, kl. 02:14

   Ja, det er fint så lenge de ikke blir for store, men hva som er stort i mine øyne forandrer seg visst hehe :p Får se hvordan det blir med 14 :) T-skjorta fikk jeg av Marie, hun kjøpte den i Tyskland på New Yorker! Vil haaa til Stavanger, I agree!

 9. 16 Lillesmurf - Kari oktober 13, 2010, kl. 10:28

  Kjempe stilig :) Du kler det sinnsykt godt <3

 10. 17 Jenny oktober 13, 2010, kl. 16:10

  Det er ikke alle som kler å ha mange piercinger, men du ser bare überkul ut (også jeg som ikke liker å bruke fjortisord). Selv har jeg bare hull i ørene (tre stk) men kunne tenke meg en liten «diamant» på den ene nesevingen. Tror ikke jeg ville kledd ring. Hvordan er det med ring i leppen? Er det ikke lett å få betennelse før det har grodd skikkelig?

  • 18 liseliten oktober 13, 2010, kl. 18:23

   Tusen takk! :D Liten bling på nesevingen er jo kjempefint og feminint, enig i at det er mye finere enn ring :) Jeg har aldri fått betennelse i leppepiercingene mine, og det skal man vel ikke få heller om man steller bra med dem i groperioden. Om jeg har hatt litt problemer med noe, så har det kanskje vært i starten med noen av piercingene i brusken i ørene (disse kan ofte være trøblete), men det ordner seg med god stell :)

 11. 19 Hilde oktober 15, 2010, kl. 19:42

  Er det der vondt egentlig? :P
  synes den labreten var kjempesøt jeg :D
  Hva betyr tatoveringen som vises på bildet der?

  • 20 liseliten oktober 16, 2010, kl. 20:49

   Å strekke? Man strekker bare 1-2 mm om gangen, så det er ikke vondt, annet enn at det svir bittelitt akkurat idet du strekker. Tattoveringen betyr «I believe in myself», på arabisk :)

   • 21 Hilde oktober 17, 2010, kl. 00:56

    Ah,ok! Synes det er så stilig,men jeg er ikke så god på smerte :P
    Men litt svie skal jeg da alltids takle ;)
    Stilig tatovering da! :)

    • 22 liseliten oktober 17, 2010, kl. 01:04

     Takk :) Og jaa, det er minimalt med smerte, og om det er for vondt er det bare å stoppe :) Jeg strekker med spiral 1 mm om gangen. Tar halve gjennom før leggetid, og siste halvdel i dusjen morgenen etter. Går lett.

 12. 24 Malene november 16, 2010, kl. 21:09

  Veit jeg er kjempe seint med å kommentere, men kom nettopp over bloggen din nå i dag, hehe! :D Men du er så kjempe pen og stilig med piercingene. :O Har lyst til å strekke ut, men hvordan gjør man det? Har allerede hull på begge øreflippene (sia barneskolen, heh), men må man gå til profesjonell for å strekke ut, eller kan man gjøre det selv? :) Har ikke lyst til å gå så langt, kanskje bare 5-10mm, men… ja, hehe. :D Uansett, KJEMPE stilig, og digger bloggen din. ^_^


 1. 1 Månedsoppsummering, oktober « liseliten.com Tilbakesporingoktober 31, 2010, kl. 18:07

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket!

Jeg heter Lise, og her deler jeg mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Jeg har vært i psykiatrien i mange år, er på bedringens vei, og gjennom bloggen får jeg dele mine erfaringer om hvordan det er å leve med psykisk lidelse. Ellers er jeg ei lita og fargerik jente fra Stavanger, du kan lese mer om meg under "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Følg liseliten på instagram

Fjellvatn! (For en med angst for bakterier var ikke dette bare-bare 😝 *stolt* Og godt var det! 😋😁) #fjellvann #vann View from Galdhøpiggen 😍 #galdhøpiggen #mountain #jotunheimen We crossed the glacier Styggebreen to get to Galdhøpiggen (highest mountain in Norway). With harness and security ropes we were safely guided by a professional glacier guide. #galdhøpiggen #glacier #isbre #styggebreen #jotunheimen Day 4: Did this! So much fun! #zipline #ilovenorway #norway #norge Day 3: Sightseeing in beautiful Geiranger. Me standing behind the waterfall Storseterfossen #geiranger #ilovenorway #norway #storseterfossen Day 2: Climbed Galdhøpiggen, the highest mountain in Norway! #galdhøpiggen #jotunheimen #ilovenorway #norway #norge #mountain #breton

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 839 andre følgere

Bla i mitt arkiv

Livet består av oppturer og gleder..

..og nedturer og smerte..

Life isn’t about finding yourself. Life’s about creating yourself.