12 mm

Før helga strakk jeg øreflippene opp til 12 mm! :) Jeg hadde hatt 10 mm i flere måneder, så hadde lyst å strekke litt til. Skal uansett gå til 14 mm, kaaanskje 16? Fikk en kjekk pakke i posten i dag også, med pynt. Tunneller med bling (som jeg har i alle størrelser, haha), rosa silikontunneller (ja, jeg vet jeg må være forsiktig med den typen, and I plan to be) og hvite spiraler i 14 mm til neste runde ut på nyåret. Kjøpte også labret i plast, med verden minste diamantkule, haha, trodde ikke den skulle være liten, men den er litt søt. Du kan nesten se den på bildet ;) I leppa.

Pynt kjøpt på http://www.bodyjewelleryshop.com 
Søt t-skjorte fra Marie

About these ads

33 Responses to “12 mm”


 1. 1 Annki oktober 12, 2010, kl. 19:43

  Aaaaawesome =D!! Du e så nydelige!!

  Eg har åg sååå lyst men eg har forsatt litt av skrekken på at eg kanskje må sy de igjenn for at de ska krympa sjøl når den ti komme(så e leeenge te då =P)

  Å eg eeelske den siå dr syns d e den beste plassen å kjøba piercing smykker =D

 2. 2 liseliten oktober 12, 2010, kl. 19:54

  Tusen takk :D Du kan jo bare downsize’a…og ha plugger, de ser jo bare ud som store øyredobber uansett :)

 3. 3 Hannah oktober 12, 2010, kl. 19:55

  Jeg vil også ha sånne rosa silikontuneller når jeg er ferdig med å strekke! :)

 4. 4 Marte Forsberg oktober 12, 2010, kl. 20:03

  Jeg vil også strekke mer, men tror jeg er fornuftig som stopper nå :(

 5. 6 Mitthjerte oktober 12, 2010, kl. 20:06

  Herlig!!!

 6. 7 ★MK★ oktober 12, 2010, kl. 20:33

  Åå liker energien du sprer gjennom gladinnlegga dine! Hva gjør du med alle som blir for små nå da? Når begynte du å ta alle pircingene? Håper du har hatt en fin dag=)

  • 8 liseliten oktober 12, 2010, kl. 20:41

   Aaww, tusen takk! Håper du også har hatt en fin dag! :) Jeg tenker å beholde et par i hver størrelse, i tilfelle jeg vil downsize’e. Muligens jeg selger/gir bort resten. Jeg tok min første piercing som 13-åring! Faktisk den i leppa ;) Så den er 14 år gammel! Shiiiit jeg er gammel…Alltid vært betatt av piercinger :)

 7. 11 Pernille oktober 13, 2010, kl. 00:37

  kan jeg spørre hva som står i tatoveringen på håndleddet ditt? :)

 8. 13 Sandra Jeanette oktober 13, 2010, kl. 02:11

  Utvidde hull er faktisk bare fint når det ikke blir for utvida! Så bare ikke overdriv ;) Det er veldig søtt som du har det nå!

  Har forresten lik t-sjorte som deg, bare i hvit. Kjøpte den på New Yorker i Berlin. Hvor er din fra egentlig? Jeg vil så ha en New Yorker butikk til Stavanger!!

  • 14 liseliten oktober 13, 2010, kl. 02:14

   Ja, det er fint så lenge de ikke blir for store, men hva som er stort i mine øyne forandrer seg visst hehe :p Får se hvordan det blir med 14 :) T-skjorta fikk jeg av Marie, hun kjøpte den i Tyskland på New Yorker! Vil haaa til Stavanger, I agree!

 9. 16 Lillesmurf - Kari oktober 13, 2010, kl. 10:28

  Kjempe stilig :) Du kler det sinnsykt godt <3

 10. 17 Jenny oktober 13, 2010, kl. 16:10

  Det er ikke alle som kler å ha mange piercinger, men du ser bare überkul ut (også jeg som ikke liker å bruke fjortisord). Selv har jeg bare hull i ørene (tre stk) men kunne tenke meg en liten «diamant» på den ene nesevingen. Tror ikke jeg ville kledd ring. Hvordan er det med ring i leppen? Er det ikke lett å få betennelse før det har grodd skikkelig?

  • 18 liseliten oktober 13, 2010, kl. 18:23

   Tusen takk! :D Liten bling på nesevingen er jo kjempefint og feminint, enig i at det er mye finere enn ring :) Jeg har aldri fått betennelse i leppepiercingene mine, og det skal man vel ikke få heller om man steller bra med dem i groperioden. Om jeg har hatt litt problemer med noe, så har det kanskje vært i starten med noen av piercingene i brusken i ørene (disse kan ofte være trøblete), men det ordner seg med god stell :)

 11. 19 Hilde oktober 15, 2010, kl. 19:42

  Er det der vondt egentlig? :P
  synes den labreten var kjempesøt jeg :D
  Hva betyr tatoveringen som vises på bildet der?

  • 20 liseliten oktober 16, 2010, kl. 20:49

   Å strekke? Man strekker bare 1-2 mm om gangen, så det er ikke vondt, annet enn at det svir bittelitt akkurat idet du strekker. Tattoveringen betyr «I believe in myself», på arabisk :)

   • 21 Hilde oktober 17, 2010, kl. 00:56

    Ah,ok! Synes det er så stilig,men jeg er ikke så god på smerte :P
    Men litt svie skal jeg da alltids takle ;)
    Stilig tatovering da! :)

    • 22 liseliten oktober 17, 2010, kl. 01:04

     Takk :) Og jaa, det er minimalt med smerte, og om det er for vondt er det bare å stoppe :) Jeg strekker med spiral 1 mm om gangen. Tar halve gjennom før leggetid, og siste halvdel i dusjen morgenen etter. Går lett.

 12. 24 Malene november 16, 2010, kl. 21:09

  Veit jeg er kjempe seint med å kommentere, men kom nettopp over bloggen din nå i dag, hehe! :D Men du er så kjempe pen og stilig med piercingene. :O Har lyst til å strekke ut, men hvordan gjør man det? Har allerede hull på begge øreflippene (sia barneskolen, heh), men må man gå til profesjonell for å strekke ut, eller kan man gjøre det selv? :) Har ikke lyst til å gå så langt, kanskje bare 5-10mm, men… ja, hehe. :D Uansett, KJEMPE stilig, og digger bloggen din. ^_^


 1. 1 Månedsoppsummering, oktober « liseliten.com Tilbakesporingoktober 31, 2010, kl. 18:07

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket!

Jeg heter Lise, og her deler jeg mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Jeg har vært i psykiatrien i mange år, er på bedringens vei, og gjennom bloggen får jeg dele mine erfaringer om hvordan det er å leve med psykisk lidelse. Ellers er jeg ei lita og fargerik jente fra Stavanger, du kan lese mer om meg under "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Følg liseliten på instagram

Two segment rings in one hole 😎 #septumpiercing Lovely riding lesson today, jumping with Jupiter, so good to be back! ❤️😭😃👏 Tried my fitness watch, summed up: riding is good workout 😎 #hesterbest #stallfriheten Jeg vet ikke hvorfor jeg lengter tilbake når jeg aldri vil dit igjen. Top: Daddy Bright Bouquet (Loving Family Pony, 1988) before and after 🙌☺️
Bottom: A nice and good wash, both hair and body. Using a soft toothbrush and toothpaste may help to remove stains and marks. To make his hair fall nicely, I turn his mane around the neck and his tail around his leg, and fold paper around to keep the hair into place until it's dry. He turned out perfect, don't you think? 👌 #mylittlepony #mlp #g1 #vintage #80s First day at work after summer vacation. As planned, I ran home from work, took me about 24 minutes. It felt great, and the distance is so short that it's doable on the bad days too, hopefully 😜 Definitely something I'll continue with. #awkwardmirrorselfie 🙈 #run #running For years I hid and covered my arms and scars. It bothered me the most when it came to dressing up. Parties, weddings, dinners, celebrations. I hated how every pretty dress or outfit would be "ruined" by wearing an extra sweater, jacket, bolero or sleeves/armwarmers. I can't count all the times I cried over it, all the time I spent hating myself and what I had done to myself - something which only lead me to selfharm even more.

Covering my arms wasn't only about shame. It was about not wanting to stand out. Not have to deal with people staring or commenting, just be any random girl, me, myself, not the girl who cut herself (which of course can be scary and offending to others). Sleeves/armwarmers became my favorite thing to wear. I made them of tights from the childrens' departement, where I'd cut off the feet and waist.

It has been years since I last wore sleeves/armwarmers. My scars are healed now, and some of the worst I got treatment for. You can't really see them at distance, and you wouldn't notice them unless you actually look. And it makes everything easier. Being able to wear short sleeves and not get negative attention, is my number 1 motivation to not fall back into selfharming. On some occations I still wear a bolero or jacket, I still have days where I just want to blend in, and that's okay and quite normal.

A woman said to me recently, with a confused look on her face when I shared something personal about what I've been through; "But you don't have that many scars as many others who selfharm have". Wait, what? What a fucked up thing to say. You can't judge what someone has been through based on their scars. It would be like telling someone with an eating disorder; "But you're not that thin as many others are".

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 864 andre følgere

Bla i mitt arkiv

Livet består av oppturer og gleder..

..og nedturer og smerte..

Life isn’t about finding yourself. Life’s about creating yourself.