Når du finnes

Bildet er linket
Foto og tekst: © Lise Hetland

About these ads

12 Responses to “Når du finnes”


 1. 1 Syngetonje oktober 17, 2010, kl. 19:54

  Du er så utrolig flink med ord!

  Vet du har skrevet en diktbok.. Farger å fly mot – eller noe.
  Er det mulig å få kjøpt den hos deg?
  <3

 2. 3 kristin oktober 17, 2010, kl. 19:58

  så utruleg vakkert dikt, eg kjenner meg så igjen i det du skrive….Fortsett med dikta dine Lise, dei gleder mange!!! klem frå Kristin.K.H

 3. 5 ★MK★ oktober 17, 2010, kl. 20:30

  Du er så flink du! Jeg blir helt varm innvendig når jeg leser dette og tenker på hva som kan ligge bak. Flink til å sette ord på følelsene dine! Det er godt å tenke på at de fleste har en sånn person i livet sitt! Er det dedikert til noen?

 4. 9 Speilvendt oktober 17, 2010, kl. 21:48

  eeeeeeeeeeeeeeeeeeelsker deg!!!!!!!!

 5. 11 Wenche oktober 17, 2010, kl. 22:26

  Veldig fint skrevet !!!
  Du er bare så utrolig flink med ord, ord som gir mening !


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket!

Jeg heter Lise, og her deler jeg mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Jeg har vært i psykiatrien i mange år, er på bedringens vei, og gjennom bloggen får jeg dele mine erfaringer om hvordan det er å leve med psykisk lidelse. Ellers er jeg ei lita og fargerik jente fra Stavanger, du kan lese mer om meg under "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Følg liseliten på instagram

Day 3 of my amazing "Norwegian" summer vacation. Looking forward to transfer and share pictures when I get home 😄 #ilovenorway Fake a smile. Yikes. I think I just dressed a little "ladylike", with heals and all 🙈 At least I have my pink and purple hair and tattoos to tone it down 😝 My hair matches my necklace 🎀 My Little Pony necklace made by one of my best friends; @marieshjerte 💗 #mylittlepony #mlp January 2009, from institution to standing on my own feet, living in a small but cozy appartment owned by the hospital (for my english followers, the picture is a bill for medical equipment and visits at the E.R). My therapist had fought for this appartment for me, everyone else ment I was too ill to live by myself and that I needed to live in an institution. I was ill. January 2009 I was at the E.R several times per week to get treatment for my selfharm. The first months on my own involved ambulances, police, hospital (OD) and psychiatric care. My world was a mess, I was a mess. I was eventually told, if this happens again, you'll lose the appartment, and you'll have to live in an institution. It was the last thing I wanted. I didn't think I could control it, but I tried SO hard. I also got home visits from care workers more often, more therapy and admissions. My therapist believed in me, that I could do this, and I could! Sure, I had "episodes", but less frequently. I got the opportunity to grow and become more independent, such a difficult but important step on my way to recovery. Sometimes I wonder where I had been if my therapist hadn't believed in me. Oh, and by the way, today I own my own appartment and live with the man I love - and our dog ❤️ #recovery I ❤️ running, but something I truly hate: hill repeats. Running uphill again and again. Ugh 😓 But I know it's good for me if I want to improve my running. #running #run #runners

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 839 andre følgere

Bla i mitt arkiv

Livet består av oppturer og gleder..

..og nedturer og smerte..

Life isn’t about finding yourself. Life’s about creating yourself.