Når du finnes

Bildet er linket
Foto og tekst: © Lise Hetland

About these ads

12 Responses to “Når du finnes”


 1. 1 Syngetonje oktober 17, 2010, kl. 19:54

  Du er så utrolig flink med ord!

  Vet du har skrevet en diktbok.. Farger å fly mot – eller noe.
  Er det mulig å få kjøpt den hos deg?
  <3

 2. 3 kristin oktober 17, 2010, kl. 19:58

  så utruleg vakkert dikt, eg kjenner meg så igjen i det du skrive….Fortsett med dikta dine Lise, dei gleder mange!!! klem frå Kristin.K.H

 3. 5 ★MK★ oktober 17, 2010, kl. 20:30

  Du er så flink du! Jeg blir helt varm innvendig når jeg leser dette og tenker på hva som kan ligge bak. Flink til å sette ord på følelsene dine! Det er godt å tenke på at de fleste har en sånn person i livet sitt! Er det dedikert til noen?

 4. 9 Speilvendt oktober 17, 2010, kl. 21:48

  eeeeeeeeeeeeeeeeeeelsker deg!!!!!!!!

 5. 11 Wenche oktober 17, 2010, kl. 22:26

  Veldig fint skrevet !!!
  Du er bare så utrolig flink med ord, ord som gir mening !


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Følg liseliten på instagram

My running partner once or twice a week 🐶 #iloverunning #breton Had one of the best runs ever today! New place. Nice weather. Uphill, downhill, fast, slow. Loved it! 😍 #iloverunning I dag fikk jeg ri Power 😍 Så kjekt å prøve nye hester! Takk @kathrinehellevik 😄 Foto februar 2014: @akp_photography 8 months free from harm #recovery HELP? Please read 🙈:
I like this quote (picture) - because it's true, and I also do NOT like this quote - because it IS true, and I am not brave, I am and have lately become (more) insecure and afraid (of jumping) which of course messes up everything. It's frustrating because (I think) "I know I can", I proved that to myself a few months ago when I had a brief moment of "I can and will do this!" (top pictures), but my stupid mind tells me "you can't, you suck, your horse won't jump/will change his mind too late and you'll fall off and get injured, because you suck and know nothing, you little piece of worthless shit". Result: Self fulfilling prophecy (bottom pictures)! And because the horse knows I'm insecure (and a newbie you can mess with) I get insecure about that too ("my horse knows I'm insecure and have no spine, so he's probably insecure too or won't jump and now I for sure will mess it up"). 😂🔫😩 (Want my brain? You can have it 😂🔫). There is one horse I'm not afraid to jump with (Basic, because he jumps anyway), but he's difficult for me to manage. Any tip on how to overcome fear and zero belief is much appreciated! 😭😔 #stillanewbie #nybegynner May 17, Norwegian Constitution Day. Happy birthday, Norway! 🇳🇴❤️ This was my morning view today 🙌😍 #hesterbest #17mai

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 932 andre følgere

Livet består av oppturer og gleder..

..og nedturer og smerte..

Life isn’t about finding yourself. Life’s about creating yourself.