Når du finnes

Bildet er linket
Foto og tekst: © Lise Hetland

12 Responses to “Når du finnes”


 1. 1 Syngetonje oktober 17, 2010, kl. 19:54

  Du er så utrolig flink med ord!

  Vet du har skrevet en diktbok.. Farger å fly mot – eller noe.
  Er det mulig å få kjøpt den hos deg?
  <3

 2. 3 kristin oktober 17, 2010, kl. 19:58

  så utruleg vakkert dikt, eg kjenner meg så igjen i det du skrive….Fortsett med dikta dine Lise, dei gleder mange!!! klem frå Kristin.K.H

 3. 5 ★MK★ oktober 17, 2010, kl. 20:30

  Du er så flink du! Jeg blir helt varm innvendig når jeg leser dette og tenker på hva som kan ligge bak. Flink til å sette ord på følelsene dine! Det er godt å tenke på at de fleste har en sånn person i livet sitt! Er det dedikert til noen?

 4. 9 Speilvendt oktober 17, 2010, kl. 21:48

  eeeeeeeeeeeeeeeeeeelsker deg!!!!!!!!

 5. 11 Wenche oktober 17, 2010, kl. 22:26

  Veldig fint skrevet !!!
  Du er bare så utrolig flink med ord, ord som gir mening !


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Følg liseliten på instagram

-
• Recovery is an evolution, not a sudden miracle.
• You are going to want to give up. Don't.
• Relapse is part of recovery. Dust yourself off and move forward again.
• Strength grows in the moments when you think you can't go on but you keep going anyway.
• Stop beating yourself up. You are a work in progress; which means you get there a little at a time, not all at once.
• You are enough.
• You are worth recovery.
• Remember... You are the most important person in your recovery.
💖 "Play with meee!" 😂 Nope. #breton #ilovemydog Finally! All three Fancy Mermaid Ponies from year 10 (1991), I've been looking for the aqua colored one (Baby Sea Princess) for a long time #mylittlepony #g1 Advent calendar for my boyfriend ☺️💖 #pakkekalender #giftcalendar #kjærleik Decided to make an extra instagram account, only horse related things, and a little less here 🙈😅😝🐴 @svalesvev My very first riding lesson three years ago 🙈🙉🙊😅 // Første ridetime på #stallfriheten for tre år siden, usikker, redd og spent og ingen anelse om hvor mye hest og ridning skulle bety for meg 😍❤🙏🏻 På slutten av året skrev jeg: "I 2012 bestemte jeg meg for at i stedet for å si «jeg har alltid hatt lyst til…» – så skal jeg heller gjøre det jeg alltid har hatt lyst til. For hva hindrer meg? Alder? Tid, prioriteringer? Mangel på tro på meg selv? Føkk it, jeg lever bare én gang. I så mange år har sykdom preget livet mitt og hverdagen min, og nå har jeg lyst å fylle livet mitt med ting som gir meg påfyll. Aktiviteter, glede, ny læring og mestring". Å begynne med ridning var en av disse "jeg har alltid hatt lyst til"-tingene, og jeg er veldig glad for at jeg gjorde noe med det 🙏🏻 #hesterbest #recovery

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 938 andre følgere

Følg meg på facebook!

Bla i arkivet

Livet består av oppturer og gleder..

..og nedturer og smerte..

Life isn’t about finding yourself. Life’s about creating yourself.