Når du finnes

Bildet er linket
Foto og tekst: © Lise Hetland

About these ads

12 Svar til “Når du finnes”


 1. 1 Syngetonje oktober 17, 2010, kl. 19:54

  Du er så utrolig flink med ord!

  Vet du har skrevet en diktbok.. Farger å fly mot – eller noe.
  Er det mulig å få kjøpt den hos deg?
  <3

 2. 3 kristin oktober 17, 2010, kl. 19:58

  så utruleg vakkert dikt, eg kjenner meg så igjen i det du skrive….Fortsett med dikta dine Lise, dei gleder mange!!! klem frå Kristin.K.H

 3. 5 ★MK★ oktober 17, 2010, kl. 20:30

  Du er så flink du! Jeg blir helt varm innvendig når jeg leser dette og tenker på hva som kan ligge bak. Flink til å sette ord på følelsene dine! Det er godt å tenke på at de fleste har en sånn person i livet sitt! Er det dedikert til noen?

 4. 9 Speilvendt oktober 17, 2010, kl. 21:48

  eeeeeeeeeeeeeeeeeeelsker deg!!!!!!!!

 5. 11 Wenche oktober 17, 2010, kl. 22:26

  Veldig fint skrevet !!!
  Du er bare så utrolig flink med ord, ord som gir mening !


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket!

Jeg heter Lise, og her deler jeg mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Jeg har vært i psykiatrien i mange år, er på bedringens vei, og gjennom bloggen får jeg dele mine erfaringer om hvordan det er å leve med psykisk lidelse. Ellers er jeg ei lita og fargerik jente fra Stavanger, du kan lese mer om meg under "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Følg liseliten på instagram

These are my boys! My love, my world! 😍 I'm so proud I could burst, I am one lucky girl! ❤️ Picture from today, on top of Lupefjell, no filter needed. #hiking #mountain #easter #påske #fjelltur #breton #love I am worth recovery. You are worth recovery! This quote by Demi Lovato really hit me (like most of her quotes, music and lyrics). You've spent years - or even a life time - believing that you're worthless and don't deserve happiness, but you deserve to be happy and you are worth recovery. #recovery Waiting for summer 🌸 
#pinkhair #cottoncandypink #flowerheadband #whitedress Easter 2012 was quite dramatic and was spent in hospital. A few weeks earlier I found myself in another city (Kristiansand), confused, scared, crying, bleeding and more than ready to die. I was hospitalized and transfered back to the hospital in my city (Stavanger). "You are safe now, we will take care of you". I can't describe how I longed for those words, someone to see me and take over the responsibility for me and my life - something that I clearly couldn't manage myself at that time. I remember it hurt me to check Facebook that Easter. Everyone was happy and ready for vacation, travel, friends and good times, while I was stuck in hospital, not even allowed to go outside without some careworker following me. But also; 2012 was the year everything changed for the better. In many ways I see 2012 as a turning point in my life. After almost a decade being sick, in therapy and in and out of hospitals, something changed that year. I think it was time for it. I still have ups and downs, I'm still in therapy, but my life is no longer all about pain, chaos, selfharm and survival. I'm doing well and enjoying life, and I wish for everyone who's struggeling to see for themselves that things will turn out okay! It will! I love these shoes, and I love my tattoos ⚓️ #pappa #dad #ironfist #pumps #skull

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 800 andre følgere

Bla i mitt arkiv

Livet består av oppturer og gleder..

..og nedturer og smerte..

Life isn’t about finding yourself. Life’s about creating yourself.