Når du finnes

Bildet er linket
Foto og tekst: © Lise Hetland

About these ads

12 Svar til “Når du finnes”


 1. 1 Syngetonje oktober 17, 2010, kl. 19:54

  Du er så utrolig flink med ord!

  Vet du har skrevet en diktbok.. Farger å fly mot – eller noe.
  Er det mulig å få kjøpt den hos deg?
  <3

 2. 3 kristin oktober 17, 2010, kl. 19:58

  så utruleg vakkert dikt, eg kjenner meg så igjen i det du skrive….Fortsett med dikta dine Lise, dei gleder mange!!! klem frå Kristin.K.H

 3. 5 ★MK★ oktober 17, 2010, kl. 20:30

  Du er så flink du! Jeg blir helt varm innvendig når jeg leser dette og tenker på hva som kan ligge bak. Flink til å sette ord på følelsene dine! Det er godt å tenke på at de fleste har en sånn person i livet sitt! Er det dedikert til noen?

 4. 9 Speilvendt oktober 17, 2010, kl. 21:48

  eeeeeeeeeeeeeeeeeeelsker deg!!!!!!!!

 5. 11 Wenche oktober 17, 2010, kl. 22:26

  Veldig fint skrevet !!!
  Du er bare så utrolig flink med ord, ord som gir mening !


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket!

Jeg heter Lise, og her deler jeg mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Jeg har vært i psykiatrien i mange år, er på bedringens vei, og gjennom bloggen får jeg dele mine erfaringer om hvordan det er å leve med psykisk lidelse. Ellers er jeg ei lita og fargerik jente fra Stavanger, du kan lese mer om meg under "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Følg liseliten på instagram

Blood tests today. // I just spent half an hour writing about psychiatric medication, ten years of both good and bad experience and things I want to share, but then I got a feeling that Instagram might not be the right place for it. Maybe I'll write about the subject on my Norwegian blog some day instead. There I will have more space for more words and reach the "right" people ❤️ #bloodtest #blodprøve 💌 #loveletter #sealedwithakiss #lovelettertattoo Another run around Mosvannet (lake). Pushed myself pretty hard today, my pulse reached 199 bpm, but it paid off: 1 minute and 40 seconds improvement! 👊

#running #run #workout #trening #løping #improvement #forbedring #puls #pulse #polar #fitnesswatch #mosvannet Shorts weather today! ☀️ #mylittleponytattoo Just see the video, will you? Look at the ocean, there's no ending?! 😍❤️ I love the ocean, I'm practically raised at sea, and this view is just stunning. No video can really capture it. #northsea #norway #jæren #norge #ilovenorway #ocean #sea #havet #nordsjøen #beautiful #stunning #natur #nature #landscape #landskap Walked 19 kilometers today! #walk #walking #tur

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 800 andre følgere

Bla i mitt arkiv

Livet består av oppturer og gleder..

..og nedturer og smerte..

Life isn’t about finding yourself. Life’s about creating yourself.