Gullkorn fra lesere

Kommentarer og tilbakemeldinger på bloggen min er gull verdt for meg. Det finnes så utrolige mange fine, kloke og gode ord fra dere lesere. Jeg har bladd litt i kommentarene i kveld, og jeg ville bare benytte anledningen og takke dere for alle tilbakemeldinger. Her kommer et knippe gullkorn fra dere, gullkorn som alle – og ikke bare meg  kan tenke over.

«Det er kjipt med nedturer, desverre ville det ikke vært noen oppturer heller uten dem».
Silje Skogvik

«Shit happens. Men man blir sterkere».
Marie

«Det er noe dritt å akseptere at INGENTING er sikkert, at ingenting er 100%, at ingenting bare er svart eller bare er hvitt – og det tar tid å komme dit og finne trygghet i seg selv fremfor det ytre, men woooh hvor deilig det er :)»
Marita

«Tvert i mot, sårbarheten kan være til hjelp for oss selv, til å ta bedre vare på oss selv OG andre».
– Linda

«Vi mennesker stiller gjerne spørsmålet “hvorfor meg?” uansett situasjon. Noen vinner i lotto, noen får psykiske lidelser, noen er født gode til at, osv. Jeg er stygt redd for at det er bare sånn ting er, og det er ikke så mye man kan for det. En serie uheldige/heldige hendelser kan det vel også kalles».
Siv

«Alle har rett til å mene noe om oss, men vi trenger ikke ta det til oss. Det viktigste er hva vi mener om oss selv».
Laila

«Erfaring, mestring og utvikling er 3 ord som jeg mener er viktige i forhold til å komme på offensiven i forhold til en psykisk sykdom/lidelse man har».
– Anonym

«Bare husk å sette deg ned litt, lukt på blomstene, og ta en kopp kakao. Høyt tempo, masse utfordringer og selvpress er fint som bare det, men i moderate mengder».
Benedicte

«Det e kjekt med ting som e svart-hvitt, for då blir det så enkelt. Kjipe e at det ikkje alltid skal være så enkelt, spesielt så lenge andre mennesker e involvert – for andre mennesker e ikkje bare uforutsigbare, rare og fulle av gråtoner; de skal faenmeg være fargerike óg! Eg skulle ønske alt bare kunne være svart-hvitt, men eg tror eg e i ferd med å slå meg til ro med at det finnes så mange gråtoner og farger at svart og hvitt kun e bidragsytere i helhetsbildet (eller; strengt tatt e vel bare hvitt bidragsyter, ettersom svart e fravær av hvitt, men dette blir flisespikkeri) – så får eg heller bli en jævel på å danse i regnet».
Espen

«Selvfølgelig skal du pushe deg selv litt, men husk på at dersom du pusher deg for hardt, så går det gjerne i motsatt retning enn det du ønsker. Ta det rolig. :) Et steg om gangen. Kjenn etter i deg selv».
Samadhi

«Ting ordner som oftest til slutt. Kanskje det ikke går så fort som vi vil alltid, men det ordner seg».
– Wenche

«Selv ikke den friskeste personen i verden greier alt».
– Louise

«Det handler om mot, det handler om styrke, og det handler om ydmykhet».
Laila

«Du er god nok i deg selv, du trenger ikke prestere noe for å være nok. Bare å være, er NOK».
– Lisemor

«Det er tøft å være menneske, uansett hva slags problemer vi har og ikke har».
Hannah

«Skadede mennesker er som fugleunger som ikke har fått gjøre erfaringer med sine egne vinger. De har valget mellom å kaste seg utfor stupet uten å vite om vingene vil bære dem, eller å krype tilbake i reiret. Vi må forstå dem som ser seg tilbake og fristes til å holde fast på noe som tross alt ga en plattform under livet,samtidig som vi forsøker å gi dem den trygghet som skal til for at de kan våge det store spranget,spranget mot friheten og sunnheten. Etterhvert vil de oppdage varme luftstrømmer under vingene, og de er klare til å utforske livets muligheter».
– I.J.L

«Mot er ikke definert av dem som kjempet og ikke falt, men av den som kjempet, falt og reiste seg igjen».
Siv Bente

«Alle har hemmeligheter. Det er sunt».
Sandra Jeanette

«Arrene er en del av den du er. De er en del av et levd liv. Rynker, arr, strekkmerker…. Alt har sin historie. Jeg er glad for at du aksepterer dine arr. De er der fordi du er den du er og du er vidunderlig, levende, vakker og vis!»
– Lisemor

«Det er godt å gråte i blant».
Ida Speilvendt

«Ingen av oss er noensinne perfekte, hverken utenpå eller inni. Vi er alle mennesker, med våre feil, mangler og rariteter. Det er det som gjør oss så flotte».
Millie

«I vanskelige perioder burde en jo i det minste være sin egen venn».
– Ja

«Kjemp. Aldri gi opp».
Marie

«Det er i motbakke det går oppover».
Theri

«Ta deg tid til å bli vant med ett nytt liv, flyt med og nyt solskinnet!»
Beate

«En må være så utrolig tålmodig, og det er noe dritt… Men selv om psyken din tar noen omkroker og blindveier, så kommer du deg sakte, men sikkert opp».
Muriel

«Men så er jo rosa verdens beste og kuleste farge også da!» (Jeg måtte bare ha med den, hehe)
Syngetonje

«Styrken er inni deg, du må hente den fram
og bruke den for det den er verdt ♥»

Karianne

Reklamer

43 Responses to “Gullkorn fra lesere”


 1. 1 Gudrun Jona mai 2, 2010, kl. 04:07

  For et koselig innlegg :) Jeg er så enig. Leserne sier så mange viktige ting iblandt. Jeg kjenner jeg er for dårlig til å takke for det :)

  Du fortjener hvert et ord du får høre godt om deg selv. Du er et av de beste menneskene som lever på denne planeten! <3

 2. 3 kari mai 2, 2010, kl. 07:45

  SV: Takk :) Håper du har hatt en fin helg søte deg <3

 3. 4 Marita mai 2, 2010, kl. 07:52

  Her var det mange fine sitater, ja – fin ide Lise, å gjøre det på den måten her :) (Også litt stas å bli sitert også, da, takk! ;) ) Oppdaget noen nye fine blogger også, takk!

  Kanskje en fin liste å ta frem når ting er ekstra tungt?

 4. 6 kari mai 2, 2010, kl. 08:08

  Dette var et herlig innlegg :) Det er godt å høre at du får mye hyggelige tilbakemeldinger. Det er velfortjent <3

 5. 8 Carina mai 2, 2010, kl. 08:30

  Mange fine sitater!! Fine, kloke lesere du har da :D

 6. 10 Wenche mai 2, 2010, kl. 08:36

  Det var et anderledes innlegg =0)Koselig var det .
  Det er nok sånn at de ærlige gode innleggene dine får, ærlige tilbake meldiger.At du syns det gjør godt er jo fint å høre. Du gir så utrolig mye, da kjennes det godt viss du føler at en kommentar hjelper .
  Jeg fulgte bloggen din ganske lenge , før jeg kommentert. Så fant jeg ut at om du «stod frem» så kunne nå jeg og. Jeg hater egentlig skriving, jeg er så dårlig på det, skikkelig klønete. Men har følt at du har tatt tingene slik jeg har ment de og da er det jo greit.

  Vet ikke om noen som fortjener de gode komentarene bedre enn deg. de er deg velunt !!!!! Gleder meg til å følge deg videre.
  Ha en fin søndag.

 7. 12 Tone mai 2, 2010, kl. 08:54

  Så kloke lesere du har:) Utrolig fint innlegg!

 8. 14 arikanne mai 2, 2010, kl. 09:25

  Tommel opp! Kjempebra innlegg ♥

 9. 16 Silje skogvik mai 2, 2010, kl. 11:04

  så utrolig mange flotte & kloke ord. virkelig noe å tenke på for alle, ja!
  dette er (som noen også skriver over) godt å ta med seg i de tunge tidene. kanskje ikke alltid like lett, men hjelper ofte på humøret. iaffal gjør det det for min del =)

  også så gøy at du tok med det jeg sa også, blandt alle disse fantastiske kommentarene ! :D

 10. 19 Marte Forsberg mai 2, 2010, kl. 11:49

  Her var det mange kloke ord! :)

  sv: Du burde ta turen til desucon ;) Er kjempegøy, for de som har en liten interesse for japan og japansk subkultur. Hvis ikke så er det jo bare gøy å se på alle som cosplayer (kler seg ut) :)

 11. 21 Elise mai 2, 2010, kl. 12:22

  SV: Jeg skal gå hos BUP, men det blir ca én gang i mnd, ikke en gang i uka. Greier ikke prate med psykologen der, og avlyser hele tiden. Gruer meg alltid til neste time.
  Vi ender alltid opp med å prate om overfladiske ting, ikke det som plager meg mest.

  • 22 liseliten mai 2, 2010, kl. 13:21

   Jeg håper det går seg til etterhvert. Det tok nesten et år før jeg vågde å snakke, møtte til time med BREV i et år. Kanskje du kunne fortalt gjennom brev? Ha tålmodighet <3

 12. 23 hannahpetrie mai 2, 2010, kl. 13:02

  I LIKE! Kjempekoselig innlegg… Jeg mista en del av mine kommentarer da jeg flytta fra blogg.no til wordpress.. :/

 13. 25 Syngetonje mai 2, 2010, kl. 14:25

  Kjempebra innlegg!!!
  Står mye bra i sitatene, som er verdt å ta med seg videre :)

 14. 27 Laila mai 2, 2010, kl. 16:44

  Veldig bra innlegg Lise,det tyder på at du har mange som støtter deg,som følger deg og vil ditt beste. Du har kloke lesere ser jeg,hehe. Hyggelig å bli nevnt,det betyr vel at jeg har noe fornuftig oppi toppen av og til da kanskje ;)

  <3

  • 28 liseliten mai 2, 2010, kl. 20:36

   Takk, Laila! Ja du har mye klokt oppi toppen, du! Setter pris på kommentarene dine. Måtte sile ut en del av dine, for du hadde så fryktelig mange bra! :D

 15. 29 Martine Osmundsen mai 2, 2010, kl. 17:23

  Så hærlig innlegg! Noen kommentarer er virkelig gull vært<3

 16. 31 My heart beating mai 2, 2010, kl. 17:59

  Jeg ble så glad når jeg så dette innlegget. Så mye kloke ord. Alle burde ta kloke ordene her innover seg. alle mennesker sliter på en eller annen måte. så sippete som jeg er for tiden så rente det tårer når jeg leste det. stå på lise mi! Du er en fantastisk engel!!!!! du har satt dype spor i mitt hjerte og de vil aldri forsvinne!

 17. 33 regnduft mai 2, 2010, kl. 18:41

  Å, det er beundringsverdig hvor mange fine kommentarer som kan gis! Her ser man virkelig hvordan kommentarer kan virke svært gledespredende, eller være god lærdom.

 18. 34 Louise mai 2, 2010, kl. 21:54

  Her var det samlet mye fint, Lise :) Moro å bli quotet også^^
  Klem til deg fra en som er innom bloggen din nesten hver dag <3

 19. 35 Muriel mai 3, 2010, kl. 02:16

  For et nydelig innlegg :) Og dette er noe av det som gjør deg til ikke bare en flink, men til en fantastisk blogger: du lar leserne ta aktivt del i bloggen din og kommuniserer med dem. Tekstene dine vokser på en måte sammen med kommentarene. Det er så fint <3

 20. 36 Espen HK mai 3, 2010, kl. 13:34

  Takk for sitering, og ikkje minst for foranledningen – kjekt med litt å tenke over. Dessuten; mye mye mye mye mye bra her, du har noen herlige lesere, det skal ihvertfall være sikkert! «I vanskelige tider burde man i det minste være sin egen venn» e nok kanskje min favoritt, helt klart noe eg trenger å jobbe med..

  Ha en fin dag, kan du?
  Vet ikkje om min blir det,
  men om eg får bedre noen andres
  hjelper kanskje det på litt ekstra ;)

  • 37 liseliten mai 3, 2010, kl. 17:13

   Ja, jeg har herlige lesere :D Jeg er også veldig glad i det sitatet…fra en anonym som kalte seg Ja. Som regel blir man sin egen fiende i slike situasjoner, når en aller mest trenger å være snill med seg selv. Takk for ønske om fin dag! Ønsker deg det samme :)

 21. 39 SOFSEN mai 7, 2010, kl. 04:31

  Åh, for et herlig innlegg! Dette likte jeg veldig godt!

 22. 40 Linda mai 7, 2010, kl. 20:43

  Jeg ble skikkelig glad da jeg så du hadde tatt det med, for da betyr det at det betydde noe for deg, og det er det viktigste for meg :)

  Fiiin piercing du har fått under øyet! På en skala fra en til ti, hvor vondt gjør det å ta sånne som ligge med plate under huden? Og hvordan er smerten egentlig? Det ser jo vanvittig vondt ut til tross for at det er så fint!


 1. 1 Kommentar nr. 10.000! « liseliten.com Tilbakesporingoktober 4, 2010, kl. 22:51
 2. 2 Ukens kommentar « liseliten.com Tilbakesporingfebruar 28, 2011, kl. 00:05

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 937 andre følgere