Du er trygg nå. Vi skal passe på deg.

20120401-202046.jpgKristiansand, Sørlandet Sykehus, 30.03.12

«Du er trygg nå. Vi skal passe på deg.» De fineste, mest betryggende og etterlengta ordene i hele verden akkurat da.

Det gikk for langt, det har gått for langt. Jeg er i hvert fall trygg nå, i trygge hender på sykehuset hjemme i Stavanger. Jeg føler jeg endelig kan våge å puste ut etter noen av de mest kaotiske og jævligste ukene jeg har opplevd på lang tid. Jeg vil bare bli bra igjen nå.

Tusen takk for all støtte og tilbakemeldinger på forrige innlegg, det har betydd mye.

Advertisements

52 Responses to “Du er trygg nå. Vi skal passe på deg.”


 1. 1 Solvor Bratland april 2, 2012, kl. 13:55

  Kjæreste Vetlo mi! Jeg er så glad for at du nå kan få roe ned og puste igjen. Det er så uendelig vondt når man ser at en man er glad i har det vondt. Spesielt vanskelig er det når det blir begått urett, og en står på sidelinjen og føler at man ikke kan få gjort noen verdens ting for å rette opp.

  Jeg håper du nå får den behandlingen, med omsorg og respekt, som du fortjener. Jeg håper du sakte, men sikkert jobber deg opp og frem og tilbake på pass… slik at du kan nyyyte våren, sammen med meg!:) Du skylder meg en pizza og en film, så jeg venter jeg…!:p Lots of love!

 2. 2 Sandra Jeanette april 2, 2012, kl. 14:09

  Jeg aner ikke hva som har skjedd med tanke på at jeg ikke alltid er like fan av å lese innlegg med masse masse tekst uten noe særlig med bilder. (Ja, jeg er lat!) Men jeg er glad du er i trygge hender nå, og jeg håper det går litt bedre.

  Ønsker deg en god påske, med alt det du måtte drømme om! Det fortjener du! <3

 3. 3 Wenche april 2, 2012, kl. 14:30

  Det gjør veldig vondt å lese at du har slitt ekstra den siste tiden. At hjelpeapperatet ikke er komt lenger gjør du ikke ting lettere.En må jo få hjelp når en kjenner at en trenger det og en ber om det.
  Håper du nå får all den hjelpen du trenger, og at du blir skikkelig tatt vare på .
  Ønsker deg en fin vår fremover og noen fine stunder sammen med «Sola » vår -0)
  Påskeklem fra meg .

 4. 4 knudsens april 2, 2012, kl. 14:36

  Det er godt at du har funnet et sted du kan roe deg og puste ut. Ta vare på deg selv nå, lillevenn. Og før du vet ord av det, er du på beina igjen.

 5. 5 barecamilladotcom april 2, 2012, kl. 14:49

  Min fineste Lise, du fortjene bare det besta!! Håpe du får god hjelp nå! Går isje ett minutt uten at eg tenke på deg Lisemi! Glede meg masse te å se deg på torsdag og te å nyta vår og sommer sammen med besta jentå mi! Ta vare på deg sjøl, og så sees me om 3 små dager <3

 6. 6 laipai april 2, 2012, kl. 14:51

  Vakre Liseliten. Så flott at noen ga deg akkurat de ordene du trengte som mest å høre akkurat da. Nå håper jeg at du snart kan få stablet deg opp på beina igjen, og fortsette å gå framover med hodet hevet.

  Masse klemmer, og god påske om du IKKE oppdaterer noe de neste dagene <3

 7. 7 Destgirl april 2, 2012, kl. 15:12

  Godt at du fikk de ordene som du trengte, godt noen kan gi slike ord i rett tid <3 <3 Håper du får god støtte videre nå..

  *Mange klemmer + en påskeklem* <3 <3

 8. 8 Lene april 2, 2012, kl. 16:57

  Hb du får d bedre,ik godt å ha d vont…du må ha ein riktig god påske:) så hb virkelig du får d så mye bedre fremøve,d fortjene du:) klm lene:)

 9. 9 June april 2, 2012, kl. 17:02

  Lisemora <3 Tenker på deg!

 10. 10 aboxof-chocolate april 2, 2012, kl. 18:02

  Så fine ord å få når alt er mørkt og vanskelig <3
  Jeg håper du får noen rolige og fine dager hjemme, og at du får stablet deg opp på bena igjen!
  Jeg tenker på deg, og ønsker deg en god påske.

 11. 11 May Stine april 2, 2012, kl. 18:03

  opp med hodet ditt jenta! du har klart det før og komme t å klara det 1000 ganger til ;) nå har jeg sotte her å lest og slukt omtrent alt i bloggen din. Kjenne meg igjen i masse.. synd men sant.. stå på
  store klem

 12. 12 Marie april 2, 2012, kl. 18:03

  Håper de fortsetter å ta godt vare på deg!
  Lei for at du har hatt det så dritt :(
  Sender deg en goood klem :)

 13. 13 Silje april 2, 2012, kl. 18:11

  Må få si at jeg lengter veldig etter å høre det selv nå. Ligget på sykehus i tre måneder og ikke fått høre noe i nærheten (føler vel egentlig at jeg bare er til bry med tanke på at det er min egen skyld at jeg havnet der). Hadde vært så godt å få høre disse ordene, men jeg er veldig glad for at du har fått høre dem, Lise. Og tusen takk for alt du deler på bloggen din, det har gitt meg mye ! Ønsker deg alt godt :-) God klem til deg fra meg!

 14. 14 sarajohanne april 2, 2012, kl. 18:37

  Godt å høre at du føler deg trygg og tatt vare på nå. Håper det fortsetter slik! <3

 15. 15 Vibeke L april 2, 2012, kl. 18:44

  Godt å høre du er i trygge hender nå, med gode folk rundt deg. Ta i mot all støtte du kan få. Du har klart å reise deg så mange ganger før, og du klarer det igjen. Men slapp av og hente inn nye krefter. <3 klem til deg.

 16. 16 LilleStille april 2, 2012, kl. 18:53

  Bra du er trygg. Bra du blir sett. Bra du blir passet på. <3

 17. 17 kitiinee april 2, 2012, kl. 19:05

  Legger igjen en stor klem! og jeg er glad for at du blir passet på! God bedring Lise <3

 18. 18 Lifewithoutcake april 2, 2012, kl. 19:08

  Så fint at du har kommet et sted hvor du kan føle deg trygg og puste ut! Jeg er virkelig glad på dine vegne! ;)

 19. 19 caralinawinterheart april 2, 2012, kl. 19:09

  Så bra, det fortjener du virkelig <3

 20. 20 Ellinor april 2, 2012, kl. 19:10

  Du ser virkelig ikke ut til å ha det bra, vondt å se. Virker som det er noe som har pågått en tid, bloggen din å dømme. Jeg vet ikke hva som har skjedd men tenker at det er en naturlig forklaring på den tøffe tiden du gjennomgår nå. Jeg syns du har vært knallflink, men kanskje så «flink» at det ikke var bra i lengden. Godt at du endelig får hjelp nå.

 21. 21 Ingunn april 2, 2012, kl. 19:31

  Jeg legger bare igjen dette:

  <3

  (For noen ganger er det enkle ofte det beste, og noen ganger sier et hjerte mer enn jeg klarer uttrykke med ord)

 22. 22 vevelinn april 2, 2012, kl. 19:45

  Unnskyld ærligheten min….men FY FAAAAEN hvor du skremte meg med bildet ditt, og ordene mine. Uten at jeg hadde lest gjennom hele innlegget, så ble jeg faktisk kjemperedd da jeg så bildet og leste ordene «Du er trygg nå….».

  Hva skjer?
  Hva har skjedd med deg, på bildet??

  Blir du lenge på sykehuset, eller hvor du er nå?

  Uff, du skulle vært her…..sammen med meg……i «vinterlandet»….spist av påske-egget mitt, drukket varm te eller kakao, vært ute å gått tur, spilt spill, sett påske-krim. Rett og slett fått noe positivt å tenke på.

  Selv om alt virker og er mørkt nå, så håper jeg du vil få bedre dager -. SNAREST.

  Blir veldig bekymra for deg. Og seriøst….jeg ble helt skjelven av bildet og teksten.
  *LIKTE IKKE* ;o(

  <3

 23. 23 Margrethe Berge april 2, 2012, kl. 19:56

  Kjære, vakre Lise… Det såret i panna så ikke bra ut. Men nå skal det gå bra! Godt å vite at du blir tatt vare på, det er beroligende. *God klem*

 24. 24 skyggebarnet april 2, 2012, kl. 20:17

  kjære lille vennen miiin <3

  gla i deg

  det er godt å vite du blir tatt godt vare på, og att du føler selv du blir tatt godt vare på.
  er her for deg uansett.

 25. 25 kathrine april 2, 2012, kl. 22:29

  <3 tenke på deg! glad i deg lisemor!

 26. 26 Odyne april 2, 2012, kl. 23:01

  Vondt å lese at du ikke har hatt det bra i det siste. Gir deg en kjempestor klem, og håper at ting blir bedre nå.

 27. 27 Being strong april 2, 2012, kl. 23:35

  Skulle ønske du aldri hadde hatt det vondt, og håper du aldri får vondt igjen. Jeg ser utrolig opp til deg, Lise, nettopp fordi du er så godt planta på jorda, du har livserfaring som få andre har og derfor er du mye mer troverdig også. Håper du får det bra fort, det fortjener du.
  Jeg står på sidelinjen og heier deg fram, for jeg vet du vil klare deg helt utmerket!
  Sender styrkeklemmer for sikkerhets skyld :)

 28. 28 musicismyambition april 2, 2012, kl. 23:50

  Dette klarer du… Kjempe bra det ordtaket du har på hånden på det lille bildet og, så bruk det i din tankegang.
  Jeg har og vært i psykiatrien, men er ute av den nå da jeg er blitt ganske så frisk og heldigvis klarer meg uten! Loosing was not an option, winning was everything.
  Lykke til :D

 29. 29 Theri april 3, 2012, kl. 00:09

  Klemmer sendes til deg! Godt at du blir tatt vare på! <3

 30. 30 Løvetann april 3, 2012, kl. 07:12

  Nå håper jeg at du får den hjelpen du trenger så sårt.
  Ønsker deg god bedring og håper at du snart kommer deg på beina igjen.

 31. 31 Mathilde april 3, 2012, kl. 08:24

  Kjære, vakre deg… Så vondt å vite at du har det så vondt. Bildet av deg er så sterkt. Man ser smerten skrevet i ansiktet ditt. Håper du blir godt ivaretatt nå, skjønne deg. At du får den omsorgen og tryggheten du trenger og fortjener. Tenker masse på deg. Varme, trygge klemmer!

 32. 32 Terese et Tustehue april 3, 2012, kl. 10:44

  <3 Alltid her for deg! Du er god! Du er fantastisk! Jeg er glad i deg, og det er godt å vite at du er trygg nå!

 33. 33 Eline april 3, 2012, kl. 13:22

  *legger igjen en forsiktig klemm og varme tanker*
  Det er bra du er på et trygt sted nå, og at de passer på deg! Det har så mye å si å faktisk kunne føle seg trygg. Håper virkelig de kan gjøre så dagene blir lettere og bedre etterhvert <3

 34. 34 Monika april 3, 2012, kl. 14:15

  Sender en klem og ønsker deg god bedring :)

 35. 35 Runhild april 3, 2012, kl. 16:19

  Tenker på deg :) Ingen fortjener å få sånne svar i en så sårbar situasjon! Håper de tar godt vare på den fantastiske jenta du er nå! :)

  Klem fra meg :)

 36. 36 Celina Stamper april 3, 2012, kl. 19:33

  Ha det godt! Det er viktig <3 Ta vare på deg selv <3

 37. 38 nina april 4, 2012, kl. 01:56

  hei lise :)
  utrolig trist lese hvor vondt du har hatt det i de siste månedene,en stund siden jeg har vært innom,jeg vil ønske deg god påske( så bra som en kan ha det i en slik håpløs situasjon,men stå på du er sterkere en du tror lise!! stor klem

 38. 39 Marthe april 4, 2012, kl. 10:07

  Klem til deg Lise <3 Du er ei fantastisk jente, ikke glem det :-)

 39. 41 maddie april 5, 2012, kl. 00:21

  Jeg ser på deg på bildet å tenker: «Hvorfor?».

  Hvorfor skal akkurat du rives ned i sykdommens helvette gang på gang på gang. På bildet ser jeg ei nydelig jente som virkelig har fått alt for mye motgang i livet, så tenker jeg HVORFOR??
  Jeg synes det er urettferdig at du skal slite så mye, mens mange rundt deg går gjennom livet relativt frisk fra sykdom.

  Jeg er en av de som er relativt frisk, og har alltid vært det. Og jeg må bare si det en gang til; Jeg synes det er mektig urettferdig at du skal gjennomgå alt dette! Jeg ser ut av bloggen din at du jammen reiser deg etter hver nedtur, og kommer sterkere tilbake. Det står det stor respekt av!

  Et uttrykk her oppe i nordnorge går som så; Børa (byrden) bli lagt på den som børa tøl (tåler). Ut fra dette tror jeg jammen du er bygget av stål. Jeg heier på deg, og tenker ofte på deg i forskjellige sammenhenger. Er sykepleier om 1 år selv, og det ligger mange notater i bakhodet mitt fra denne bloggen :-)

 40. 43 Tine april 5, 2012, kl. 20:21

  sørlandet sykehus?? Hva har skjedd??

 41. 44 cillaf april 5, 2012, kl. 20:51

  klemmer <3<3

 42. 45 Christina april 5, 2012, kl. 22:32

  What happend?
  Liseeee<3

 43. 46 Linda G B april 6, 2012, kl. 02:23

  Kjære Lise.
  Skulle ønske jeg kunne gitt deg en klem akkurat nå.
  Jeg tenkte bare jeg skulle fortelle hvor mye jeg har satt pris på bloggen din.
  Du har mye guts som tørr å skrive og dele med andre dine opp og nedturer, og i tillegg dele tanker. Jeg er selv i psykiatrien. og sliter mye. Jeg liker å lese bloggen din, den får meg til å ikke føle meg så alene, og jeg er sikker på at du også har kommet i kontakt med flere også som kanskje gjør at du ikke blir så alene.
  Uansett, Lise, ønsker deg god bedring nå, det er godt å vite at du er trygg.
  En stoor klem til deg <3 Hilsen ei jente fra Sør-Trøndelag.

 44. 47 Magnus april 7, 2012, kl. 15:47

  Vet ikke hva det gjelder (selvskading pga en føler en fortjenere det / oppnåing av harmoni i den forbindelsen / fred etc)…isåfall, om det er slike ting…Se på deg selv i speilet, se på bilder av deg selv….Ser du ond ut? Nei… det stikk motsatt av ond…
  Husk…å tvile på seg selv…tillegge seg seg selv negative trekk…er ydmykhet (et ydmykt hjerte…stikk det motsatte av hardhet).

 45. 48 Thomas april 7, 2012, kl. 19:49

  Lise, sender deg varme tanker i en vond tid. Glad du er i gode hender, som kan bære litt av børa di igjennom denne vonde tia.

  Blir veldig trist av å se bilde av deg så tom, så svak, og så sliten.

  Håper du får all den støtten du trenger for å komme deg ut av dette.

  Jeg kjenner deg ikke personlig, men føler allikevel at jeg er veldig glad i deg, du har gitt meg så utrulig mye igjennom bloggen din.

  Stå på, jeg er hos deg i tankene.

  Gleder meg til å se det nydelige smilet ditt igjen! :-)

  <3

 46. 49 Nadia april 9, 2012, kl. 00:32

  Sender deg uendelig med klemmer, kjærlighet og omtanke.
  Du er et vakkert menneske.

 47. 50 willustill april 16, 2012, kl. 18:49

  Det er godt at du endelig føler deg trygg <3

 48. 51 Carina april 16, 2012, kl. 18:50

  Kommentaren over var fra meg!


 1. 1 Påsken i år | liseliten.com Tilbakesporingmars 26, 2013, kl. 12:36

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 938 andre følgere