Våg. Tør.

Advertisements

11 Responses to “Våg. Tør.”


 1. 3 Marit juni 23, 2012, kl. 20:06

  Lise, husk, DU er fantastisk.

 2. 5 lillemy88 juni 23, 2012, kl. 23:16

  <3

  Så sant, så sant! Men ikke alltid alltid like enkelt!

  *klemmer tll deg*

 3. 6 icarroi2 juni 24, 2012, kl. 00:38

  Punktum, finale. Osv. Perfekt.

 4. 7 GivingUp? juni 24, 2012, kl. 04:35

  Hva om det ikke finnes da? Jeg har spurt og tilslutt tryglett og bedt om hjelp mange ganger av de få menneskene jeg har å kontakte , men ingen har hjulpet meg… Ingen vil det tydeligvis. Så nei,for meg finnes det ingen der ute som vil hjelpe meg. Ingen andre å be om hjelp til. Hvordan skal jeg holde ut med meg selv når ingen andre makter det? Når ingen vil hjelpe meg til å leve?

  • 8 liseliten juni 24, 2012, kl. 22:19

   Hei. Trist å høre at du opplever det slik, det er ikke slik det skal være. Har du tenkt over – og formidlet – hva slags hjelp du føler du trenger, hva du trenger hjelp til, men som du ikke føler du får? Går det an å snakke om dette, har du fortalt at du føler det slik? Ikke gi opp! Hold ut. Be om hjelp, krev den hjelpen du fortjener og har rett på.

 5. 9 Oda juni 24, 2012, kl. 15:05

  Nydelig :) Det er helt sant, men det er vanskellig å plassere seg ut der, for det er så fryktelig lett å bli såret!

 6. 10 AKP Photography juni 24, 2012, kl. 20:52

  So true!!♥

  Sv; Tusen takk Lise♥


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 938 andre følgere