Øyeblikk # 4

Jeg myser mot sola og kjenner varmen før jeg ser på deg og smiler. Du smiler tilbake, sier jeg ser lykkelig ut, bedre. Du unner meg det, du ønsker det for meg. Ja, svarer jeg og holder smilet, før jeg vender tilbake til sola. Lykkelig, bedre, gjentar jeg inni meg, lukker øynene for sola og prøver å kjenne varmen.

Jeg fryser. Det er blod på genseren min og vi later som ingenting.

Øyeblikk # 1
Øyeblikk # 2
Øyeblikk # 3

Advertisements

19 Responses to “Øyeblikk # 4”


 1. 3 Caroline juli 2, 2012, kl. 12:53

  Så utrolig vakkert skrevet.

 2. 4 Lillesmurf - Kari juli 2, 2012, kl. 13:55

  <3 <3

  SV: Jeg hadde også et dårlig kosthold når jeg bodde alene, men så fort jeg flyttet med Morten ble det full skjerpings og mye bedre kosthold ;) Når er det dere overtar igjen? ;)

 3. 8 Mathilde :) juli 2, 2012, kl. 23:19

  Utrolig sterkt, Lise… Veldig!

 4. 9 Søk blogg juli 3, 2012, kl. 10:17

  Hei,
  Vi i Søk blogg syntes bloggen din er så gjennomført bra at vi har lyst til å ha deg under vår portal. Det koster ingenting, du trenger heller ikke å bytte plattform. Det eneste du trenger er og forsette med bloggingen og vi styrer trafikken inn til deg. Link til bloggen din finner du her http://sokblogg.no/lise-liten/

  Kort om Søk blogg:
  Søk blogg har et mål om å bli Norges enkleste og mest treffsikre søkeportaler for ulike blogger i Norge. Her skal man lett kunne finne en blogg som er under sin interesse. Du vil også kunne finne de siste konkurranser, rabatter og andre fordeler. Søk blogg handler primært om blogging og nyheter innenfor bloggverden, men også om mote, skjønnhet, trening og andre vanlige oppdaterte nyheter.

  I dag finnes det mange forskjellige blogger i Norge, og på Søk blogg kan du finne en ny favoritt eller en holde deg til den gamle. Målet og visjonen er å kunne la brukerne registrere inn sin mail slik at de kan motta nye bloggere som kan være av interesse. Man kan også motta mailer om konkurranser, tips og rabatter.

  Hvorfor bruke sokblogg.no?
  Ofte er det ikke lett å vite hvor man skal finne ulike og unike blogger. Man drukner fort i masse «søppel». Derfor har vi gjort det lettere og plassert Norges blogger under kategorier slik at det skal bli lettere for deg som er på jakt etter drømmebloggen å finne den. Om det er en blogg du føler vi mangler, send oss gjerne en mail på sokblogg@gmail.com og vi vil få den inn i systemet så raskt det lar seg gjøre. Lik oss på facebook om du vil holde følge og anbefal oss gjerne videre https://www.facebook.com/#!/Sokbloggno
  Skrive eller lenke til Søk blogg?
  Du velkommen til å lenke eller skrive et innlegg om/til Søk blogg. Etter at innlegget er laget, send oss linken og du vil motta premie i posten fra nettstedet JustLoveit.no Håper vi sees & forsett med god blogging.

  Mvh
  Søk blogg

 5. 10 IdaAndrea juli 3, 2012, kl. 11:50

  Du er så fantastisk flink til å skrive Lise! At et så vondt og sårt tema kan framstå så vakkert, missforstå meg rett, nå mener jeg ikke at det er vakkert å skade seg. Men du er så flink til å få fram følelser i det du skriver om ; ) Stå på vakre menneske <3

 6. 11 Maria Isabell juli 3, 2012, kl. 19:24

  Jeg kjenner jeg får litt vondt inni meg av å lese dette.. Håper du snart blir bra igjen! Det ble jeg! Og jeg har skrevet en bachelor om selvskading i ettertid. Så jeg har troen!

 7. 13 Lillesmurf - Kari juli 3, 2012, kl. 20:06

  SV: Ja de er ganske så kule :D Du er forresten Ukens leser på bloggen min ;)

 8. 14 Prosjekt husmor juli 10, 2012, kl. 12:02

  Du er et vakkert menneske, Lise. <3


 1. 1 Øyeblikk # 5 « liseliten.com Tilbakesporingaugust 23, 2012, kl. 20:17
 2. 2 Mitt 2012 « liseliten.com Tilbakesporingjanuar 20, 2013, kl. 15:56
 3. 3 Øyeblikk # 6 « liseliten.com Tilbakesporingfebruar 4, 2013, kl. 12:05
 4. 4 Øyeblikk # 7 | liseliten.com Tilbakesporingdesember 30, 2014, kl. 21:02

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 938 andre følgere