Spilleliste: Musikk som treffer. Takk!

Tusen takk for alle tilbakemeldingene på forrige innlegg En 10-åring klarer det du ikke klarer! Jeg følte meg så knust da jeg blogget om opplevelsen min, og det har gjort så utrolig godt å lese og se at jeg faktisk hadde god grunn til å reagere som jeg gjorde, at det ikke bare var jeg som overreagerte. Takk!

Jeg har sett nærmere på alle de fine musikk-tipsene dere kom med på innlegget mitt Musikk som treffer. Jeg har opprettet en spilleliste på Spotify hvor jeg har lagt til de fleste sangene dere har nevnt (ikke alle var på spotify), og det ble en god del! En riktig så fin spilleliste med mye variert musikk, musikk som treffer. Dere kan enten høre på lista som den er, eller lage ny, egen liste med utgangspunkt i denne, og legge til og slette slik det passer dere. Takk for mye god musikk!

 ♫ Spilleliste spotify: Musikk som treffer ♫

Reklamer

18 Responses to “Spilleliste: Musikk som treffer. Takk!”


 1. 1 Lillesmurf - Kari november 11, 2012, kl. 19:52

  Mange fine sanger :) Du bør sjekke ut Melissa Horn. Hun har så mange nydelig sanger <3 <3 <3

 2. 3 Celine Therese november 11, 2012, kl. 22:33

  Kjempe fin liste!
  Om du ikke har hørt «kan du hjelpe» av Hans Inge Fagervik burde du absolutt høre den! Teksten traff meg langt inn i hjertet!! Den ligger bare på youtube, da. (Men jeg har konvert den :3)

 3. 7 Line Kristine november 12, 2012, kl. 00:19

  Nei, du overreagerte absolutt ikke i forhold til den ridningen! Kjente jeg ble både rystet, irritert og lei meg på dine vegne da jeg leste det du skrev. Sånne folk skulle ikke hatt lov til å jobbe med mennesker, vettu. Håper ikke den opplevelsen har skremt deg fra å prøve igjen :)

 4. 8 ... meg november 12, 2012, kl. 02:53

  Jeg kjenner deg ikke Lise. Men jeg trenger deg.. Jeg er redd.. redd for meg selv. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg vet ikke om jeg orker lenger, takler mer.

 5. 10 Maren november 12, 2012, kl. 11:18

  Glem mig og Tag min hånd er to sanger av Sarah West som virkelig fortjener en plass i din liste som jeg subscriber :D

 6. 13 Heidi november 13, 2012, kl. 00:06

  Hei.
  Jeg har ikke spotify og ikke mulighet til å skaffe det. Kan du legge ut et innlegg med sangene istedenfor?

 7. 15 Linn L. november 13, 2012, kl. 17:50

  Sia – Breathe me. Mer kraftfull sang finner ikke jeg <3

 8. 16 Sol Skipnes november 20, 2012, kl. 01:30

  Sanger jeg har en forkjærlighet for nå om tiden og som jeg på det varmeste anbefaler er Mumford & Sons (spesielt Winter Winds, Broken Crown, White Blank Page, Hold On To What You Believe, Liar), Angus & Julia Stone (I’m Not Yours), Julia Stone (it’s all okey, The Memory Machine, Horse With The Wings) Strays Don’t Sleep (For Blue Skies) Fine sangene.

 9. 17 fidelius desember 8, 2012, kl. 22:31

  elsker denne spillelista, hører på den flere ganger om dagen.

  foreslår også beautiful av mercy me om den finnes på spotify
  simple plan – untitled

 10. 18 Marie januar 10, 2013, kl. 23:33

  To veldig treffende sanger (hvert fall for meg) er One Night Alone med Winterpark og Never Alone med samme artist (: Tror du vil like dem!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 937 andre følgere