Hadet

«Kom, bli med meg,» sier damen i hvit frakk, åpner døren og skyver meg forsiktig inn ved å legge hånda si bak på midten av ryggen min. Jeg sier ingenting, har ingenting å si. Blikket mitt er festet i gulvet, vil ikke møte noens øyne (for hva vil de se i mine?). Hodet verker, jeg vil hjem, men jeg gjør ikke motstand.

Jeg løfter blikket, snur hodet mitt så langt jeg kan, mot deg, som står bak meg.

«Hadet,» sier du og står igjen på andre siden av døren og ser etter meg. Jeg på innsiden, du på utsiden. Jeg skal bare kjempe litt nå, det går greit, trenger bare litt tid, tenker jeg og lukker øynene og håper at du fortsatt vil elske meg. Det gjør vondt i hjertet mitt, i hodet mitt, i følelsene mine, og kanskje gjør det vondt i hjertet ditt også.

«Hadet,» hvisker jeg, og ser dørene låses mellom oss.

*

Jeg ligger i sengen hjemme og stirrer bekymret og tankefullt i taket, men så hører jeg pusten din når du sover, lytter til den og tenker at du er den fineste jeg vet. Jeg snur meg, mot deg, som ligger ved siden av meg og sover. Vi er begge på utsiden nå, her hvor vi hører til, sammen. Jeg smiler forsiktig for meg selv. Det er over for denne gang, og du elsker meg fortsatt.

Les også:

Hjertebank (kjærlighet og utfordringer/psykisk sykdom)
Syns du jeg er ekkel, spør hun med lav og skamfull stemme (kjærlighet og selvskading)
Nyttårsaften 2010 (tvangsinnlagt, suicidal, kjærlighet)
Alle innlegg i kategorien: Kjærlighet

Advertisements

21 Responses to “Hadet”


 1. 2 Line april 3, 2013, kl. 14:42

  <3 Nydelig skrevet..

 2. 3 Mariann april 3, 2013, kl. 15:05

  Åh, hulk! Dette var helt nydelig skrevet, sårt og fint på samme tid! :’)

 3. 7 Marthe april 3, 2013, kl. 16:20

  <3 Du er sterk Lise, det viser du gjennom så sterke og rørende ord! Tenker mye på deg :-)

 4. 8 destgirl april 3, 2013, kl. 16:47

  Nydelig <3 <3 Rørt til tårer <3

 5. 9 Marie april 3, 2013, kl. 18:18

  Det er godt du har noen så god. Da er vi 2. :)

 6. 10 AKP Photography april 3, 2013, kl. 19:15

  ♥ Du e heldige så har ein skikkelige ein :D D fortjene du virkeligt!!

  Sko ønska eg åg va så heldige :)

 7. 12 M april 3, 2013, kl. 21:29

  Gråter litt jeg, du vet -sånn er jeg jo bare. Fine du

 8. 13 Therese april 3, 2013, kl. 22:17

  Nydelig og ikke minst ekte kjærlighet.

 9. 16 Løvetann april 4, 2013, kl. 20:23

  Du skriver så utrolig vakkert, jeg er glad du er på utsiden og kan nyte dagene med din kjære

 10. 18 Ophelia april 5, 2013, kl. 10:52

  Så ubeskrivelig sårt og vakkert <3
  Du får det til å virke så enkelt å sette ord på vanskelige situasjoner.


 1. 1 Mitt 2013 | liseliten.com Tilbakesporingdesember 30, 2013, kl. 14:56

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 938 andre følgere