Verdt å se

To fine videosnutter (illustrasjoner) som er verdt de få minuttene det tar av deg å se dem. Den første syns jeg er gripende og sterk, om mobbing – mot mobbing, og den andre, en fin skildring av depresjon.


.

Advertisements

8 Responses to “Verdt å se”


 1. 1 M mai 28, 2013, kl. 23:23

  Jeg elsker hunde metaforen.. Den er så FIN den videoen… <3

 2. 2 "Marie" mai 29, 2013, kl. 05:28

  Wow, jeg har sett den med hunden før, men To This Day, den var bare utrooolig bra, og ekstremt rørende og selvfølgelig også trist. Kjenner meg igjen i mye, men det er kjekt å ikke være alene.

 3. 3 TTT mai 29, 2013, kl. 11:07

  Veldig godt forklarende videoer! Syns ofte det er vanskelig og finne sånne videoer som dette selv på YouTube, de forsvinner i søke-greia liksom… Så det er veldig bra du tipser om dem, mange bør se disse!

 4. 4 AKP Photography mai 29, 2013, kl. 20:26

  Utrolig bra videoar!! Ligte veldig godt den siste, eg e veldig glae for att den svarte honnen min har blitt betydeligt mindre de siste årå :D

 5. 5 Lene mai 31, 2013, kl. 14:38

  den med hunden finnes også i bokformat :)

 6. 6 Sol Skipnes juni 1, 2013, kl. 02:56

  Begge filmene var utrolig bra, og stakk å se på. Men To This Day tok et balltre i magen min av intensitet. Utrolig bra filmer og så fint at du poster dem her, slik at de ikke forsvinner i mylderet på youtube for oss andre :)

 7. 7 ntteliten juni 8, 2013, kl. 18:29

  wow, 2 utrolig gode filmer!
  Den siste med depresjonens svarte hund var virkelig søt, og fin film.
  Syntes det er så greit å vise slike filmer til familie og nære venner, da er det litt lettere for dem å forstå hva jeg sliter med. Er en utrolig fin film og borderline der ute som jeg så for en stund tilbake siden, den var også veldig fin og ikke minst veldig sterk. Men igjen- fint å vise til personer som ikke står midt i dette selv og ikke helt skjønner hvordan det er å være psyk.

 8. 8 Øyvind juni 17, 2013, kl. 00:18

  Den siste med den svarte hunden minner meg om denne fantastiske lille tegneserien, «You shouldn’t let it consume you»:

  Litt samme budskap, bare på en annen måte.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 938 andre følgere