Pas. forutsettes kjent.

Mentaliseringssvikt. Separasjonsangst. Grensepsykose. F.60. Borderline. Desillusjonert. Mangel på egenomsorg. Projisering. Emosjonelt ustabil. Suicidal. Intoksikasjon. Intensiv avdeling. Ventrikkelskylling. Oksygentilførsel. Anexate. Intravenøst. Vrangforestillinger. Paragraf 3.2. Xylocain. Sutur. Absorberbar sutur. Observasjonspost. Tilknytningsskade. Alvorlig symptomatologi. Nevroleptika. Antiepileptika. Personlighetsforstyrrelse. Emosjonell dysregulering. Kronisk tomhetsfølelse. Selvdestruktiv atferd. Primitive forsvarsmekanismer. Paragraf 2.1. Identitetsforstyrrelse. Langvarig og omfattende selvskadingsproblematikk. Hypomani. Tilbakevendende depresjon. Engstelig/unnvikende trekk. Impulskontrollsvikt. Suicidforsøk.

Pas. forutsettes kjent.

Mellom fremmedord som ikke er så fremmede, mellom faguttrykk og teorier bestått i praksis, mellom tall, bokstaver og forkortelser –

prøver jeg

å finne

meg.
.

Reklamer

11 Responses to “Pas. forutsettes kjent.”


 1. 3 carolineheartsu juni 2, 2013, kl. 12:29

  <3

 2. 6 Elli juni 2, 2013, kl. 22:02

  Jeg skulle ønske at du ville slutte å tenke på deg selv som syk (selv om du har dine utfordringer). Psykiatrien har sine egne terminologier, og man kan bli slått i bakken av mindre – enn av hva som skrives der. Jeg ønsker at du aksepterer dine egne følelser med tiden, og blir stolt av den du er. For dine følelser ER dine følelser, de er en del av DEG. Og du er god nok!

  Ja, vi har alle valg, og jeg håper du fortsetter å ta konstruktive sånne i fremtiden. Men det du føler er virkelig for deg. Ingen andre har rett på å overprøve dèt i så måte. Jeg skulle så gjerne ønske at du ville akseptere i stedet for å kjempe i mot. Blir lei meg jeg, over selvbildet du virker til å ha, og skulle så gjerne ønske at synet ditt på deg tok seg opp, opp, opp!!

  Du er et helt, eget, unikt menneske :) Og sannsynligvis ufullkommen, slik alle oss andre. Jeg håper at du en dag vil tro på det (deg)!

 3. 7 June juni 3, 2013, kl. 18:08

  Nydelege jenta <3

 4. 9 grubler juni 5, 2013, kl. 20:54

  <3 <3 <3 <3 <3


 1. 1 Mennesket Lise | liseliten.com Tilbakesporingjuni 4, 2013, kl. 22:17
 2. 2 Mitt 2013 | liseliten.com Tilbakesporingdesember 30, 2013, kl. 14:56

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 937 andre følgere


%d bloggere like this: