Trenger du hjelp?

Jeg har opprettet en ekstra side/fane oppe i menylinjen på bloggen, kalt Trenger du hjelp? Jeg har tenkt på dette lenge, og nå følte jeg det var på tide. Jeg håper det blir mottatt på riktig måte.
Fra siden:

Jeg får mange eposter fra andre som sliter og har det vanskelig, som kjenner seg igjen i det jeg skriver, og som har lignende erfaringer som meg. Jeg får også eposter fra rådville venner og pårørende til noen som sliter.

Tillit er en gave, og jeg føler meg ydmyk og beæret over tilliten som blir vist meg. Jeg er utrolig takknemlig og glad for at andre finner forståelse og føler seg mindre alene av å lese bloggen min.

Det som er vanskelig og felles for de fleste epostene jeg mottar, er at de ber meg om hjelp. Ofte er de som ber meg om hjelp allerede i psykiatrien og i behandling. Noen spør meg også om rettigheter, behandlingsformer og annet som jeg dessverre ikke har svar på. Jeg skulle ønske jeg kunne hjelpe andre, at jeg kunne ta bort smerten og det vanskelige, jeg skulle ønske jeg hadde løsningen og oppskriften, men det har jeg ikke.

Jeg er bare ei vanlig jente som selv går i behandling og lærer meg å leve med en psykisk lidelse som har preget meg halve livet og delvis fortsatt. Jeg har ikke kapasitet eller kunnskap nok til å påta meg en rolle hvor jeg kan hjelpe alle. Det er ikke alltid jeg vet hvordan jeg skal hjelpe meg selv heller. Jeg har prøvd å ta meg tid til å svare på eposter og bidra med det jeg kan, men jeg føler meg selv litt rådvill og utilstrekkelig. På denne siden vil jeg derfor legge ut linker og informasjon som jeg håper kan være til hjelp ♥ Legg gjerne igjen kommentar dersom du har linker du mener bør være med.

Advertisements

5 Responses to “Trenger du hjelp?”


 1. 1 Katrine oktober 12, 2013, kl. 16:09

  Kjempelurt! Godt å ha alt på ett sted! :)

 2. 2 Odyne oktober 12, 2013, kl. 16:59

  Veldig lurt :) Kanskje legge inn link til pasient- og brukerombudet? http://www.pasientombudet.no

 3. 4 lillianhh oktober 13, 2013, kl. 01:06

  Kjempe lur ide, det er mange nettsteder med god hjelp på mange spørsmål både innen det man kan slite med, men også rettigheter og slike spørsmål:) <3

 4. 5 Teskje oktober 13, 2013, kl. 22:40

  Kjempesmart <3 og så supert at du tar tak i dette <3


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 938 andre følgere