Du så meg da jeg trengte det mest

For en måneds tid siden fortalte jeg at jeg hadde vært tilbake på min gamle ungdomsskole og møtt min gamle lærer igjen (les blogginnlegget: Velkommen til fortiden). Det var spesielt, men fint. Sammen med oss var en journalist fra bladet Kamille som ønsket å lage en reportasje om å være den ene for en annen, om å bety noe for andre. Og som mange sikkert har fått med seg gjennom bloggen min, inkludert Kamille, var min ungdomsskolelærer denne ene som gjorde en forskjell i en vanskelig tid. Jeg syns det var utrolig kult gjort av min gamle lærer å stille opp på noe som dette, eller hva?

Reportasjen er med i bladet Kamille nr. 21 (14. oktober 2013), si gjerne fra om du har lest det :)

Reklamer

10 Responses to “Du så meg da jeg trengte det mest”


 1. 1 Nina Seljestad oktober 13, 2013, kl. 16:05

  Jeg har jo naturligvis ikke lest det enda, men gjett om jeg skal! :)

 2. 2 Runhild oktober 13, 2013, kl. 16:17

  Leste det i går… Kjempefin artikkel! :)

 3. 3 Øyvind oktober 13, 2013, kl. 16:47

  Får vi lest denne artikkelen på nett noe sted :) ?

 4. 4 Ida oktober 13, 2013, kl. 17:46

  Flotte skjønne Lise! Jeg har fulgt bloggen din lenge, og jeg gleder meg til å kjøpe kamille. Kjøper meg aldri blad, men dette skal jeg kjøpe! Gleder meg til å lese artikkelen! Du er så sterk Lise! Og jeg er sikker på at du kan være med å skape et større og mer virkelig syn på hvor viktig psykisk helse er, og det at lærere/andre personer i nærmiljøet tør og ta tak hvis de ser noen som ikke har det bra! Du er sterk, flott og et fantastisk forbilde!
  Jeg er titt og ofte innom bloggen din, følger deg på instagram og blir bekymret hvis det går lang tid mellom hvert innlegg!

  Jeg er ikke spesielt religiøs, men jeg syntes dette refrenget er så fint!

  «Du vet väl om om att du är värdefull
  att du är viktig här och nu
  att du är älskad för din egen skull
  för ingen annan är som du»

  Carola – vardefull.

 5. 5 Teskje oktober 13, 2013, kl. 22:45

  Skulle så ønske at det fantes 1000vis av han <3 På hver skole, hver helsestasjon, hvert sykehus <3

 6. 6 Mathilde oktober 14, 2013, kl. 10:15

  I dag gleder jeg meg til å gå ut å kjøpe Kamille :D Flinke, sterke, gode du.

 7. 7 kaoszonen oktober 14, 2013, kl. 18:34

  Jeg har ikke lest enda, men gleder meg til og kjøpe bladet og lese :)

 8. 8 lillianhh oktober 14, 2013, kl. 18:49

  Gjett om jeg skal ut og kjøpe Kamille i morgen, gleder meg til å lese :) Er så godt å lese om slike lærere, de er nødvendige og håper alle som har hjerte for mennesker og ser personen bak det som egentlig er et rop om hjelp. Alle skoler trenger sliker lærere og jeg er så utrolig glad på dine vegne at du hadde en slik lærer :) <3 <3

 9. 9 Susanne oktober 18, 2013, kl. 15:49

  Leste det akkurat :) var kjempefint, og utrolig flott å se at det finnes så fantastiske lærere der ute :)

 10. 10 silje oktober 18, 2013, kl. 18:46

  Kjøper aldri kamille, er ikke min type blad. Men nå måtte jeg gå å kjøpe det, selv med min lille lærlingslønn:) så nå gleder jeg meg kjempemasse til å åpne bladet og begynne å lese:) Du er sterk Lise, stå på :D


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 937 andre følgere