Med blodsmak i munnen – Møt oss live 12. februar

Klikk på bildet for link til sak

For ikke så lenge siden ble boka «Med blodsmak i munnen» gitt ut – et samarbeid mellom meg, medblogger, venninne og tidligere pasient Ingeborg Senneset, og psykolog Svein Øverland. I forbindelse med boklansering arrangerer Hertervig forlag og Rogalands Avis nettmøte med oss, live på rogalandsavis.no nå på onsdag 12. februar kl. 18.00.

I mange år har vi delt våre tanker, følelser og erfaringer om psykiske lidelser, mestring og relevante samfunnsforhold med dere. Det kan være vanskelig nok å gi av seg selv og dele tanker og følelser på en blogg, men dette blir noe annet. Her legger vi opp til toveiskommunikasjon og felles utbytte.

Jeg har flere ganger vært inne på tanken om spørsmålsrunde her på bloggen, uten at det har blitt noe av det, men nå blir det mulighet for det – og litt til. Er det noe du lurer på om meg, Ingeborg eller Svein? Våre erfaringer eller om boka? Er du nysgjerrig? Hva vil du vite? Still oss spørsmål eller legg igjen kommentar, bli med å skape debatt!

Når: Onsdag 12. februar kl. 18.00, live på rogalandsavis.no. Det åpnes for spørsmål fra kl 12.00 (link)!

Spør meg om hva dere vil, jeg kommer til å svare på så mange spørsmål jeg kan :) Håper vi ses der!

Takk til alle som har fulgt meg og støttet meg i motgang og medgang,
og som fortsatt gjør det. Det betyr uendelig mye for meg! ♥

Om boka:

Blogging har i løpet av de siste årene gått fra å være en underkjent tekstsjanger til å ha blitt en anerkjent og kraftig kanal for dialog.

”Med blodsmak i munnen” er et samarbeid mellom bloggerne Ingeborg Senneset, Lise Hetland og Svein Øverland – to tidligere psykiatriske pasienter og en psykolog. I mange år har de delt sine tanker om psykiske lidelser, mestring og relevante samfunnsforhold med sine lesere.

Blant tusenvis av innlegg har de tre gjort et utvalg av hverandres tekster for å fortelle noe om bokens hovedtemaer: Selvskading, helsevesen, skriveprosess og det å reise seg.

Felles for tekstene er at de er ærlige og innsiktsfulle, og at de har bidratt til håp og mer forståelse for et vanskelig og til tider tabubelagt område.

Felles for forfatterne er at de gjennom årene har hatt en stadig økende leserskare, og at bloggene leses av personer både med og uten psykiske lidelser, og med og uten fagutdanning.

Ingen av forfatterne har økonomiske interesser av sine respektive blogger, kun idealistiske.

• Vi har en egen side på facebook: Tre skribenter, én bok.
• Vår hashtag er #ordenesmakt.
• Omtale av boka kan du finne her.
• Boka kan kjøpes på psykopp.no.

Ingeborgs innlegg om nettmøtet: Boklansering. Velkommen!
Sveins innlegg om nettmøtet: Vil du være med på nettmøte med Ingeborg, Lise og meg?

Advertisements

3 Responses to “Med blodsmak i munnen – Møt oss live 12. februar”


 1. 1 lillyhh februar 10, 2014, kl. 16:03

  Det håper jeg at jeg kan få med meg, er midt i flytting for min mor, men vil prøve alt jeg kan for å få til det :) Stolt av deg og alt du har klart, du inspirere enormt mye <3

  Gode klemmer :) <3

 2. 2 Line Berg februar 10, 2014, kl. 23:06

  Dere er så flinke!! skal kjøpe den :) <3

 3. 3 kaoszonen februar 17, 2014, kl. 18:23

  Dere er tøff! Skal kjøpe boken snart :)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 938 andre følgere