«Det var aldri noen selvfølge at denne boken skulle bli en realitet. Vinteren 2010 var Lise nær ved å omkomme»

«Det var aldri noen selvfølge at denne boken skulle bli en realitet. Vinteren 2010 var Lise nær ved å omkomme (…). Ett år tidligere hadde Ingeborgs liv stått i fare. Svein fulgte dem begge på sidelinjen»

– utdrag fra boka «Med blodsmak i munnen» av Ingeborg Senneset, Svein Øverland og meg, Lise Hetland.

Hadde lyst å nevne at Psykopp/Hertervig forlag har halv pris på alle titler hele april måned! Det gjelder også boka vår som med 50% rabatt vil koste bare 125,- (frakt 29,-). Se www.psykopp.no eller besøk Psykopp i Kirkegaten 40 i Stavanger.

Hjertetakk til alle som har fulgt meg, støttet meg og hatt tro på meg! ♥ Jeg håper at boka vil berøre, gi innblikk – og håp.

• Vi har en egen side på facebook: Tre skribenter, én bok.
• Vår hashtag er #ordenesmakt.
• Boka kan kjøpes her.

Advertisements

18 Responses to “«Det var aldri noen selvfølge at denne boken skulle bli en realitet. Vinteren 2010 var Lise nær ved å omkomme»”


 1. 1 lillemy88 april 5, 2014, kl. 16:58

  Tusen takk for at du skrev innlegget :) Nå er boken din (deres) bestilt og jeg kjøpte fire andre bøker som jeg tror jeg kan ha nytte av :)

  Du er så sterk, Lise! Synes det er flott å følge deg på veien. Du er en inspirasjon og et forbilde for meg, og veldig mange andre. Så takk for at du deler, det settes stor pris på!

  Klem<3

 2. 3 marie april 6, 2014, kl. 01:25

  Da var boken bestilt!
  Gleder meg til den kommer.
  Dere er inspirerende alle sammen :)

 3. 5 marianne april 6, 2014, kl. 14:08

  Supert med dette innlegget! Bok bestilt + et par andre. Alt godt <3

  • 6 liseliten april 8, 2014, kl. 13:02

   Så kjekt, håper du liker det du har bestilt! :) Tusen takk!

   • 7 marianne april 10, 2014, kl. 19:57

    Bøker ankommet, hentet og påbegynt. Jeg er så imponert over boken deres – at dere våget og at dere skrev den. Takk! Ord har makt og enorm betydning når man selv ikke har funnet dem. Gjenkjennelse og andres perspektiv er gull verdt, kanskje spesielt når du føler at du står alene opp til halsen i skamfulle og smertefulle ting. God klem, fortsett å skrive. Du (dere) har en gave.

 4. 8 enannenvei april 6, 2014, kl. 20:35

  Du er flink Lise, godt at boksen din ( deres) kom ut, det viser noe om hvor bra du skriver. Jeg har enda ikke fått lest den, men jeg skal få kjøpt den. Jeg gleder meg til å lese den, du skriver alltid så bra <3

 5. 10 lillianhh april 7, 2014, kl. 17:08

  Så fort jeg får råd skal jeg bestille boka og gleder meg til å lese og er så utrolig stolt over deg <3 Gode klemmer <3

 6. 12 Kine april 7, 2014, kl. 23:22

  Jeg har også bestilt boken, og ser frem til å lese. Har fulgt deg i flere år nå, og jeg vil bare si enda en gang at jeg er så imponert over hva du har fått til. Jeg vet du bidrar til å hjelpe mange unge som sliter.

  Håper enda lysere tider kommer sammen med sollyset, for du fortjener all glede du kan få. Fine Lise! <3

 7. 14 Broken Soul april 7, 2014, kl. 23:31

  Hei Lisemor! <3

  Du kjenner egentlig meg, men jeg har valgt å opprette en blogg hvor jeg er anonym, nettopp pga skam og skyldfølelse fordi jeg sliter psykisk.Jeg har vært veldig ærlig på den offentlige bloggen, men jeg vurderer å slette de innleggene pga alle nye mennesker jeg har blitt kjent med, og pga jobben min, da jeg ikke vil at de skal se på meg som syk og svak. Jeg tror du forstår meg. Og det er kjempe vanskelig å ha det sånn. Men jeg trenger å få luftet mine frustrasjoner, opp og nedturer med noen. Jeg har foreløpig ikke noen lesere, fordi jeg opprettet bloggen idag, men jeg håper allikevel du vil ta turen innom, å sjekke den ut :)

  Og by the way, helt siden boken kom ut har jeg tenkt at den MÅ jeg ha. Og jeg SKAL ha den. Er kjempe stolt over det dere har fått til, og særlig deg, Lise. Og jeg er kjempe glad for å ha en venn som deg, selvom du for øyeblikket ikke vet hvem jeg er.

  håper du tar vare på deg selv!!
  Mega klem <3

  • 15 liseliten april 8, 2014, kl. 13:07

   Tusen takk! Jeg forstår dilemmaet, er uansett glad at du velger å fortsette å skrive, om enn anonymt, det er mye terapi i det. Skal følge deg og bloggen din <3

 8. 16 bekke april 9, 2014, kl. 21:37

  har bestilt boka. gleder meg til den kommer i posten. har lest bloggen din veldig lenge nå. sikkert ett par år eller no. og du skriver så bra. er så imponert over alt du har klart. har også fulgt bloggen til Ingeborg den tiden hun skrev mye. også en veldig bra blogg. så denne boka ser jeg frem til og lese. :-) :-)

 9. 18 mineskriblerier april 23, 2014, kl. 04:25

  Dette var nytt! Tydelig at det har skjedd mye siden jeg har vært innpå og lest her. Gratulerer med bok! Har akkurat skrevet et innlegg om ønsket om å produsere/bidra så finner jeg ut du har gjort det. Verden er rar. Gleder meg til å lese!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 938 andre følgere