Glasskapsel (svake faen)

Jeg bestemmer at det er fint å leve i en glasskapsel. Jeg ser ut og du ser inn. I hvert fall nesten, litt, ikke mer enn strengt tatt nødvendig. For ingen har lyst å se hva skada, selvdestruktive folk gjør mot seg selv. Takk og pris for at jeg lever i en glasskapsel, er du ikke enig. Her kan jeg se og høre det som skal til for å være en forventet del av verden jeg ikke vil være en del av, men jeg er skånet mot stikkskader og fotavtrykk, så det er ikke noe vits i å være slem (later jeg som, men ikke si det til noen). I glasskapselen kjenner jeg ikke kulden, ei heller varmen, men det bryr meg ikke så veldig. For man kan jo tenke litt over hva som er verdt hva, og jeg vet hva jeg velger. De sier det er så fint, det. Å kjenne varme, være nær, uten vegg i mellom. Stakkars menneske bak veggen. Men det er da for faen ingen vegg, skjønner dere vel, tenker jeg om glasskapselen min og føler meg sterk. Svake faen.

Reklamer

6 Responses to “Glasskapsel (svake faen)”


 1. 1 marianne oktober 24, 2014, kl. 19:35

  sterk tekst, Lise <3 klem

 2. 2 Ida oktober 24, 2014, kl. 21:25

  Kjære Lise! Jeg kjenner deg ikke, men har fulgt deg i mange år! Jeg tenker stadig på deg og hvordan du har det! Jeg skulle så innmari ønske jeg kunne gjøre noe for deg, jeg skulle ønske jeg kunne ta bort tanker som gjør deg vondt og erstatte dem med gode tanker! Mange er glad i deg, ikke bare de du har rundt deg men også vi som har følger deg her! Du er inderlig sterk og du har klart så mye og jeg har all tro på at du kan klare deg gjennom denne tøffe perioden! Selv om du kanskje ikke føler det selv, så er vi mange som tenker på deg og har tro på deg! Jeg håper virkelig du får den hjelpen du trenger av gode personer og at du blir behandlet godt av alle rundt deg! Jeg tenker masse på deg!
  God og varm klem fra en fremmed som bryr seg <3

 3. 3 - I - oktober 25, 2014, kl. 11:18

  Varme tanker til deg!

 4. 4 Øyvind oktober 26, 2014, kl. 20:55

  Sender styrketanker nedover til Stavangår!

 5. 5 Synne november 4, 2014, kl. 12:19

  Jeg sender deg gode ønsker, Lise!

 6. 6 Lilly november 4, 2014, kl. 16:35

  Sterk tekst <3 Gode klemmer til fine du <3


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 937 andre følgere