Øyeblikk # 7

Tankene mine flyter til et annet sted. Stygge tanker. Skadetanker. Skadelig for sjelen, potensielt skadelig for kroppen. «Du må skade deg. Du er nødt til å kutte deg. Ille, verre, verst. Gjør det, du er ikke verdt en dritt.»

Så kjenner jeg noe som kiler meg i nakken, og tankene avbrytes. Verdens mykeste mule har funnet frem til meg, søkende og nysgjerrig. Det er godt å kjenne den varme pusten. Jeg flirer, snur meg mot ham og stryker gjennom pelsen. «Du er fin, du» sier jeg og smiler med hjertet. Fine tanker. Helende tanker.

foto: Ann Katrin Pedersen / AKP Photography. Flere bilder her.

Øyeblikk # 1
Øyeblikk # 2
Øyeblikk # 3
Øyeblikk # 4
Øyeblikk # 5
Øyeblikk # 6

Reklamer

5 Responses to “Øyeblikk # 7”


  1. 1 Margrethe Berge desember 30, 2014, kl. 21:47

    Åh. Rørt. Hester har en fantastisk healende effekt… <3 Som i dag, da Fabio prøvde å spise kameraet mitt. Svært lite, kanskje ingenting, får meg til å le så hjertelig som det han får… <3

  2. 3 carolinesverden89 desember 31, 2014, kl. 00:21

    <3


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 937 andre følgere