Tilbakeblikk: Nå kommer sykebilen

Desember 2010

Det er blod i leiligheten, møbler er blitt dyttet ut av sin vanlige plassering, og skapet er ødelagt. Jeg hører høye lyder som visstnok kommer fra meg, mennesker og stemmer i bakgrunnen, og behandleren min som nærmest kaster seg over meg for å ta fra meg skalpellen jeg har gått løs på meg selv med.

Jeg sitter på gulvet med knær og hender i bakken og hodet hengende i mellom. Jeg har blod i håret, 48 sting i den ene armen og blør fra den andre. Det er en liten dam med tårer rett under meg. Lydene som kommer fra meg minner mer om uling enn gråt.

Han sitter på på gulvet, på knærne, sammen med meg, skrått foran meg og holder meg fast, beskytter meg fra meg selv. Jeg har gitt opp kampen. Jeg har gitt opp å gjøre motstand og prøve å skade meg enda mer. Nå ligger jeg bare på alle fire og uler ut min bunnløse smerte. Jeg har mistet meg selv totalt og alle grensene mine er borte.

«Nå kommer sykebilen».

Advertisements

4 Responses to “Tilbakeblikk: Nå kommer sykebilen”


 1. 1 Øyvind mars 3, 2016, kl. 00:03

  Sterkt. Du er så flink til å skildre disse øyeblikkene, nesten som om jeg er der selv. Stay safe!

 2. 2 Tine mars 10, 2016, kl. 22:41

  Har bare lyst å holde rundt deg å si at det blir bra. Samtidig ser jeg datoen og vet at det HAR blitt bedre og det gir meg et snev av håp om at det kanskje kan bli bedre…
  Klem 💜

 3. 4 Len-cecilie Eriksen juli 19, 2017, kl. 21:45

  Hei . Synes du e tøff og sterk som skriver. Æ hg se selvskading og psykisk helse å æ har å emosjonell ustabil personlighetsforstyrrelse/ borderline opp g blir nektet innleggelse


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
Hei og takk for besøket, Lise heter jeg! Jeg håper at min blogg kan gi deg noe.

Gjennom flere år har jeg delt mine tanker, følelser og opplevelser, mine drømmer og håp, og min vei til å bli hel. Mer enn et tiår av livet mitt har vært preget av psykisk sykdom, sykehus og behandling - og ikke minst recovery. I dag anser jeg meg som tilnærmet frisk (hva nå enn det er) – men med utfordringer og dårlige perioder, egentlig som de fleste andre. Du er velkommen til å følge meg på veien og titte i arkivet.

Er du nysgjerrig kan du lese mer om meg under fanen "liseliten" i menyen øverst :)

Copyright – Vis respekt

Bloggen skrives av © Lise Hetland, hvilket betyr at du IKKE kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Brudd på opphavsrett er i følge åndsverkloven straffbart.

Jeg har lagt ned mye tid, krefter og sjel i tekstene mine, jeg ber deg om å respektere at mine tekster tilhører meg.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Tegnet av Guðrún Jóna
www.hodetmitt.no © no copyright!

Follow on Bloglovin

Klikk for å motta e-post når bloggen oppdateres

Bli med 938 andre følgere